گزارشي یک طرفه
...آنچه که در گزارش اخير نمایندگان مازندراني جای تامل دارد ، درگیری بیش از حد آن ها در امور اجرایی و جاری حوزه انتخابیه است.(يادداشتي از ایرج نیازآذری،روزنامه نگار-بابل)
گزارشی از فعالیت نمایندگان مردم مازندران طی چند نوبت در یکی از روزنامه های محلی منتشر شد.
در این گزارش یک طرفه بدون این که سوالی از نمایندگان پرسیده شود فعالیت پارلمانی نمایندگان در قالب نطق پیش از دستور ، تذکر به دستگاه های اجرایی ، پی گیری مشکلات حوزه انتخابیه ، طرح دیدگاه های نماینده پیرامون مسائل ملی و بین المللی درج شد.
آنچه که در گزارش نمایندگان جای تامل دارد ، درگیری بیش از حد نمایندگان در امور اجرایی و جاری حوزه انتخابیه می باشد، در صورتی که انتظار این است نمایندگان بر سه بخش حوزه انتخابیه مسائل استانی و موضوعات ملی تقسیم فرصت کنند.
بر همین اساس از نمایندگان استان مازندران انتظارات می رود در خصوص مسائل زیر توجه بیشتری نمايند:
1- در خصوص مسائل کلان استان برنامه و نقشه راه را تدوین و پیگیری کنند.
2- در خصوص مسائل کلان استان اختلافات سیاسی را کنار بگذارند .
3- انرژی مضاعفی برای مسائل ملی خرج دهند و خود را درگیر مسائل جزء حوزه انتخابیه نکنند.
4- درباره عملکرد مدیریت اجرایی استان شفاف تر موضع گیری کنند.
5- ارتباط سازمان یافته ای با کارشناسان دستگاه های اجرایی و اعضای هیات علمی دانشگاه ها داشته باشند .
6- گزارش اقدامات استانی و ملی نمایندگان مازندران را در پارلمان از طریق رسانه های محلی منتشر کنند.
7- پیرامون مصوبات سفر استانی هیات دولت به مازندران صریح تر و شفاف تر اعلام موضع نمایند .
8- در طرح مشکلات کلان استان در پارلمان و سایر مراجع تصمیم گیری ملی هماهنگی بیشتری داشته و ملاحظات شهری و جناحی را کنار بگذارند .
9- نمایندگان حوزه های انتخابیه ی دو نماینده ای (ساری ، بابل و قائمشهر) هماهنگی و همکاری بیشتری با هم داشته باشند .
10-دفتر مجمع نمایندگان در مرکز استان تاسیس تا تعامل هدفمند و بیشتری با دستگاه های اجرایی ، صاحب نظران و خبرنگاران به وجود آید .
11- نمایندگان استان ارتباط بیشتری با رسانه های گروهی محلی برقرار نمایند و هر سه ماه یکبار با مطبوعات استان جلسه خبری برگزار کنند.
. 12- نیروهای کارآمد مازندرانی مقیم پایتخت را تقویت کرده و با استفاده از پتانسیل آنان در پیگیری مسائل استان بکوشند .
13- در راستای تعمیق همگرایی بین شهرهای مختلف پروژه های منطقه ای تعریف نموده و با استفاده از توان اجرایی چند شهر پروژه های زیر بنایی مشترک را برای توسعه صنعت و ایجاد اشتغال در دستور کار خود قرار دهند .
14- برای پیگیری مسائل اساسی استان در حوزه های گردشگری ، کشاورزی ، طرح های زیر بنایی ، انتقال انرژی تلاش های مضاعفی مبذول دارند .
ايميل نويسنده: (irajniaz@yahoo.com)
- يکشنبه 9 خرداد 1389-0:0
آقای نیاز آذری با سلام
مطالب شما راخواندم خوب و علمی به مسائل موجود و در واقع نقاط ضعف موجود در سیستم مدیریتی نمایندگان محترم استان پرداختید اما این دردی کهنه است که سالهاست استان زیبا و در عین حال محروم نگهداشته ما را آزار میدهد . بنده هم همچون شما برلزوم همت ویژه نمایندگان محترم در راه تعالی استان ، فارغ از دغدغه های سیاسی و جناحی و منطقه ای معتقد هستم و آرزو میکنم بزودی این خواسته با اعمال سعه صدر و همگرایی و همفکری بیشتر در نزد نمایندگان محترم استان محقق شود . - يکشنبه 9 خرداد 1389-0:0
این نکته جالب توجه است که تمامی نکات فوق گریبانگیر نمایندگان ما نه تنها در این دوره بلکه در دوره های قبل نیز بوده و هر نماینده ای در پا به عرصه گذاشتنش دچار این مشکلات می گردد. نمایندگان از خود بپرسند که چه رفتارهایی از ایشان صورت می گیرد که اکثریت مردم از ایشان ناراضی اند. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- يکشنبه 9 خرداد 1389-0:0
باسلام.
از طرفی آحاد مردم نیز به دلیل عدم آشنائی با وظایف اصلی نمایندگان که لزوما باید در حوزه قانون گذاری فعالیت نمایند، امور جاری و محلی را که از وظایف مسئولان محلی است طلب می نمایند . و نمایندگان نیز جهت کسب آراء در دوره های آتی به نیازهای موردی و سطحی مردم پاسخ راست یا دروغ می دهند.