تعداد بازدید: 2629

توصیه به دیگران 2

شنبه 13 آذر 1389-12:4

مشکلات امروز در سکوت دیروز نهفته است

مشکل امروز مردم در مجیزگویی و نگفتن هاي دیروز نهفته است. واقعا اگر فضای رسانه ای منتقد مدار بود و ناقدان صالح و دلسوز تکریم می شدند بسیاری از مشکلات کنونی را نداشتیم.(يادداشتي از ايرج نياز آذري،روزنامه نگار-بابل)


 دوست مشفقی از باب خیرخواهی به نگارنده تذکر داد که فلانی، قلمت گزنده شده و در باب مسائل اجرایی به دولت فخیمه زیاد می تازی!؟

چون به صداقت و خلوص دوستم ایمان داشتم لختی اندیشیدم و به یادداشت های پیشین خود رجوع کردم. نمی خواهم بگویم نظرات و قلم هایم بی طرف است بالاخره هرکسی دیدگاه و نظری دارد؛اما آنکه در تلاشم قدمی برای توسعه استان بردارم.

مشکل امروز مردم در مجیزگویی و نگفتن هاي دیروز نهفته است. واقعا اگر فضای رسانه ای منتقد مدار بود و ناقدان صالح و دلسوز تکریم می شدند بسیاری از مشکلات کنونی را نداشتیم.

یکی از آسیب های نظام اداری و فرهنگی ما نبودتکریم منتقدان است. جالب اینکه دوست بزرگوارم از سر صدق و صفا می گفت: اگر دولت را نقد نکنی شاید جایگاهی اجرایی برای شما فراهم شود و شما با این مقالات، سیستم اداری را حساس می کنی. چه آن که برخی افراطیون سیگنال هایی هم به مسئولان محل کارم داده اند.

مخاطبان عزیز ، شما قضاوت فرمايید نوشتن از مردم و مشکلات آنان بهتر است یا منصب های اجرایی؟ هرچندخدمت در دولت توفیق کمی نیست و صد البته برای خدمت کردن همیشه لازم نیست منصبی داشته باشی.

 مداحی دولت ارزشمند تر است یا پیگیری مطالبات مردم؟ فرهنگ غالب در نزد ما مازندرانی ها محافظه کاری و تعارف مداری است و اگر صداقت بیشتری در بیان مسائل روز مره داشته باشیم می توانیم از عقب ماندگی ها جلوگیری کنيم.

 منافع و مصالح مردم و جامعه بر میز و تخت مسئولان ترجیح دارد و اهل قلم نمی توانند با صاحبان قدرت معامله کنند.

 شاید اهل تعامل باشند، اما سکوت هرگز. نقدها و پی گیری های مردم از باب خیر خواهی و حس مسئولیت پذیری اجتماعی صورت می گیرد و نافی خدمات دولت نیست. منتقدان و اهل قلم ناظران بی منت جامعه هستند که در بزنگاه های خطرناک هشدار های لازم را به مسئولان و مردم می دهند.

 اگر حس مسئولیت پذیری و حضور فعالانه در وجوه مختلف اجتماعی جامعه پر رنگ شود ، اگر هر کسی در هر منصی که ا ست جدی و راسخ باشد رشد و تعالی جامعه شتاب فراینده ای خواهد یافت.

 آموزه های دینی و نصایح ائمه هدی مملو از تذکر و تاکید بر امر به معروف و ستاندن حق مردم است. لطفا به این فراز فرمایش هاي حضرت علی (ع) در نکوهش مداحی و سفارش به نصیحت توجه کنید:" چراشما به من ثنا می کنید؟ من درمقابل شما حقی ندارم من بر شما منتی ندارم، با من این طور نباشید راست و مستقیم باشید. هیچ حال انفعال در شما پیدا نشود. به مناسبت ولایت من از خود تنازل نکنید. حال انفعال به خود نگیرید. هرچه من گویم ندیده و نفهمیده قبول نکنید. من از این کار ها خوشم نمی آید با من بازی نکنید. با تعارفات مطلب را خلط نکنید و نگذرانید".

این عبارات حضرت علی علیه السلام را با ادبیات گزارش جناب مهندس طاهایی- استاندارمازندران- به رئیس جمهوری درجمع مدیران استان،درجریان سفر سوم دولت مقایسه و داوری فرمائید.


ايميل نويسنده:(irajniaz@yahoo.com)


  • دوشنبه 15 آذر 1389-0:0

    آقاي نيازآذري ، به شدت براي شما متاسفم كه براي توجيه آنسايت كذايي اقدام به توجيه براي آنها در قالب گذاشتن كامنت شده ايد تا به قول خودشان كه در محافل خصوصي عنوان مي كنند "اعتراف گرفته ايم" واقعا متاسفم كه اينچنين دست هاي خود را در مقابل آنان به نشانه تسليم بالا برده ايد. چرا از جسارت جناب نياز بزرگ ذره اي در وجود شما قرار نگرفته؟ لطفا آزاده باشيد.

    • يکشنبه 14 آذر 1389-0:0

      مازند نومه حيف نبود شعر سعدي را آن گونه در هم بر هم نوشتي من كه مرتب فرستاده بودم؟ احتراما اصلاح كنيد.
      نگويمت‌ چو زبان‌آوران‌ِ رنگ‌ آساي
      ‌كه‌ ابرِ مشك‌ فشاني‌ و بحرِ گوهرزاي‌
      نكاهد آنچه‌ نبشته‌ است‌ عُمر و نفزايد
      پس‌ اين‌ چه‌ فايده‌ گفتن‌ كه‌ تا به‌ حشر بپاي‌ مزيد رفعت‌ دنيا و آخرت‌ طلبي
      ‌به‌ عدل‌ و عفو و كرم‌ كوش‌ و در صلاح‌ فزاي‌ حضرت سعدي (عليه الرحمة)

      • يکشنبه 14 آذر 1389-0:0

        حالا نه از باب دفاع از آقای نیاز آذری بلکه از سر دلسوزی آقایان مدیران استان تو را به همان علی قسم یک نسخه از این مقاله را پرینت بگیرید ببرید به دیوار خانتان بچسبانید و به وجدانتان هم سربزنید ببینید از سه سفر احمدی نژاد به مازندران چی آید این مردم سخت کوش مازندران شده جز وعده و وعید!
        تو رابه خدا این مردم خیلی نجیبند که از شما مطالبه حق نمی کنند!!!!

        • اب.نج-سوادكوهپاسخ به این دیدگاه 0 0
          يکشنبه 14 آذر 1389-0:0


          نگويمت‌ چو زبان‌آوران‌ِ رنگ‌ آساي
          ‌كه‌ ابرِ مشك‌ فشاني‌ و بحرِ گوهرزاي‌
          نكاهد آنچه‌ نبشته‌ است‌ عُمر و نفزايد
          پس‌ اين‌ چه‌ فايده‌ گفتن‌ كه‌ تا به‌ حشر بپاي‌
          مزيد رفعت‌ دنيا و آخرت‌ طلبي
          ‌به‌ عدل‌ و عفو و كرم‌ كوش‌ و در صلاح‌ فزاي‌
          حضرت سعدي (عليه الرحمة)

          • شنبه 13 آذر 1389-0:0

            کاش از آقای طاهایی سوال کـِرد ِمی که: 1- پروژه تله باس چـِـتی بَی-یــِه؟ 2- پروژه اتوبوس هوایی ساری چـِـتی بَی-یــِه؟ 3- پروژه جزیره مصنوعی در دریای مازندرون چـِـتی بَی-یــِه؟ 4- بــِسات بَیـیَن هتل 7 ستاره چـِـتی بَی-یــِه؟ 5- بــِسات بَیـیَن دهکده المپیک کشورهای اسلامی چـِـتی بَی-یــِه؟ 6- بــِسات بَیـیَن گــَت ترین پارک بازی وَچون، ساری دِله چـِـتی بَی-یــِه؟ 7- راه دَکــِتــَن کشتی تفریحی دریای مازندرون چـِـتی بَی-یــِه؟ 8- تکلیف آشوراده، کیش دریای مازندرون چـِـتی بَی-یــِه؟ 9- پرواز ساری به روسیه چـِـتی بَی-یــِه؟ و . . . طرحهای نو پیشکش شـِمه مسئولین. شـِمه دَس درد نـَکـِنه.

            • طالب نژادپاسخ به این دیدگاه 0 0
              شنبه 13 آذر 1389-0:0

              * از اول خوشه گندم مرا کشت / وبعدا روح سر در گم مرا کشت/ مبادا با شما از خود بگویم / غم مردم غم مردم مرا کشت...

              با خوندن مقاله های آقای نیاز آذری و به خصوص آخرین دست نوشته ایشان به یاد حدیثی از مولا افتادم که در غررالحکم زیبا فرمود : اضربوا بعض الرای ببعض یتولد منه الصواب / اندیشه ها را به بکدیگر بزنید تا درستی و حقیقت از آن متولد گردد.


              ©2013 APG.ir