تعداد بازدید: 2829

توصیه به دیگران 1

سه شنبه 4 بهمن 1390-0:20

سنگفرش هر خيابان از کتاب است

در استقبال از نمايشگاه بزرگ کتاب مازندران؛مديرکل ارشاد استان:ایجاد غرفه زنگ نقاشی و كودك وكتاب،مسابقه پیامکی،کاریکاتور و برگزاری نشست رسانه و کتاب از برنامه هاي جنبي نمايشگاه کتاب است/نماينده ولي فقيه در مازندران: مسئله مرکز نمایشگاهی مایه نگرانی همه مسئولان استان است.


مازندنومه،عباس مهدوي،اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران:مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در جلسه کمیته اطلاع رسانی هشتمین نمایشگاه بزرگ کتاب مازندران گفت: روابط عمومی اداره کل با هدف دسترسی آسان رسانه ها و علاقه مندان به اخبار و رویدادهای نمایشگاه پایگاه خبري نمايشگاه را ایجاد و راه اندازی کرده است.

حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی افزود: پارسال با اطلاع رسانی و تبلیغات انجام شده و همراهی رسانه ها بیش از 500 هزار نفر از نمایشگاه بازدید کردند و بیش از یک میلیارد تومان کتاب خریداری شد. 

وی بیان داشت: تدارک 400 غرفه و دعوت از35 ناشر از خارج استان و29 ناشر استانی و اختصاص چهار غرفه به کتاب حوزوی از برنامه های نمایشگاه بزرگ کتاب مازندران است.  

ابراهیمی از توجه اهالی رسانه در استان به حضور خانواده ها در نمایشگاه کتاب قدردانی کرد و گفت: امیدواریم در نمایشگاه امسال با تدابیر انجام شده، هفت روز پرمخاطب را شاهد باشیم.

وي گفت:پايگاه اطلاع رساني كتاب استان به آدرس www.ketabmaz.ir علاوه بر انعکاس اخبار نمایشگاه با چهره های برجسته فرهنگی و هنری، نیز پیرامون نمایشگاه گفت و گو خواهد کرد و دیدگاه های مراجعان و مردم را درباره فرهنگ مطالعه جویا خواهد شد.

ابراهيمي به انتشار ویژه نامه کودک و کتاب اشاره کرد و گفت: این ویژه نامه با هدف آموزش خردسالان و اهدای رایگان به خانواده ها در نمایشگاه طراحی شده است.

مديرکل ارشاد استان ایجاد غرفه زنگ نقاشی و كودك وكتاب را از دیگر فعالیت های کمیته اطلاع رسانی عنوان کرد و گفت: در این غرفه بچه ها با رهنمایی مربیان هنرهای تجسمی ذهنیت خود را راجع به کتاب نقاشی خواهند کرد.

وي برگزاری مسابقه پیامکی به بهارستان را به عنوان دیگر برنامه کمیته اطلاع رسانی نمایشگاه برشمرد و گفت: با توجه به استقبال گسترده خانواده ها از نمایشگاه کتاب مسابقه پیامکی به بهارستان که در راستای توجه به انتخابات طراحی شده اجرا می شود.

ابراهيمي برپایی نمایشگاه کتاب در قالب کاریکاتور را از دیگر بخش های جذاب نمایشگاه امسال توصیف کرد و گفت: هنرمندان کاریکاتوریست علاوه بر نمایش آثارشان در محل برپایی نمایشگاه نیز آثاری را با موضوع کتاب و کتابخوانی خلق خواهند کرد.

وي با بيان اين که امسال بهترین خبر، گزارش، تحلیل، یادداشت، مقاله، عکس و گفتگو که از نمایشگاه تهیه شده اند مورد تجلیل قرار خواهد گرفت،افزود:برگزاری نشست رسانه و کتاب را با حضور یکی از چهره های برجسته رسانه ای از جمله برنامه های جنبی نمایشگاه کتاب امسال برشمرد.

 *باسوادی جامعه سبب رشد و پیشرفت است

اعضای برگزاری هشتمین نمایشگاه بزرگ کتاب استانی با نماینده ولی فقیه در استان دیدار کردند.

آیت‌الله نورالله طبرسی تصریح کرد: اسلام درباره اصل کتاب هیچ کمبودی ندارد.

وی با اشاره به اینکه هیچ مکتب آسمانی و ایدئولوژیک به اندازه اسلام به کتاب، قلم و دانش سفارش نکرده است، بیان کرد: امروز هر مسئولی برای ورود به عرصه خدمتگزاری باید برنامه اعلام کند و پیامبر اعظم ما در آن برهه برنامه خود را با کتاب معرفی کردند.

طبرسی با بیان اینکه پیامبر (ص) در عصری مبعوث شد که تعداد نویسندگان به اندازه انگشتان یک دست نبود، ادامه داد: پیامبر برنامه‌ای بر پایه علم و دانش ارائه کرد.

وی با اشاره به اینکه از این جهت نیازمند مشوق نیستیم، گفت: مشوق ما در حوزه علم و دانش، پیامبر و ائمه هستند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه پرداختن به امر کتاب و کتابخوانی بهترین سرگرمی و از کارهای فاخر است، یادآور شد: دشمن در گذشته ادعای نظامی‌گری داشت و امروز بر علم و دانش تکیه دارد و درصدد انحصارطلبی علمی است.

وی با اشاره به اینکه مازندران نیازمند برگزاری نمایشگاه‌های کتاب متفاوت در طول سال است، خاطرنشان کرد: سطح سواد و تحصیلات دانشگاهی در مازندران بالاست و به همین دلیل باید از برگزاری نمایشگاه کتاب حمایت کرد.

خطیب جمعه مردم ساری با اشاره به اینکه کتاب خریداری می‌شود اما اینکه چه اندازه توانسته‌ایم از این فرهنگ استفاده کنیم باید مورد بررسی قرار گیرد، اظهار داشت: انسان مانند درختی است که ریشه در سر دارد و هر اندیشه، برنامه و حرکتی از تفکر ریشه می‌گیرد.

وی با بیان اینکه باسوادی جامعه سبب رشد و پیشرفت است، اضافه کرد: مسئله مرکز نمایشگاهی مایه نگرانی همه مسئولان استان است.

طبرسی با اشاره به اینکه مرکز استان نباید تا این اندازه فقیر باشد، گفت: یک کتابخانه استاندارد هم از لحاظ منابع و هم از لحاظ فضا نداریم.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی مرکز دائمی نمایشگاهی در مرکز استان از مصوبات سفر دولت است، بیان کرد: اما چه کسی باید این معما را حل کند؟

طبرسی با اشاره به اینکه استقبال مردم از نمایشگاه کتاب خوب است، تصریح کرد: عنوان‌های کتاب‌ها شاید مختلف باشد اما اغلب در محتوا متفاوت نیستند.

وی با بیان اینکه در برخی کتاب‌ها خطر فکری معنوی مشاهده می‌شود، ادامه داد: کتاب‌های در خور شان مردم استان در نمایشگاه عرضه شود.

طبرسی یادآور شد: بررسی شود چه کتاب‌هایی در نمایشگاه کتاب سال گذشته مورد استقبال قرار گرفته تا ناشران در همان حوزه کتاب ارائه کنند.

گفتنيست هشتمین نمایشگاه بزرگ کتاب استانی هشتم تا چهاردهم بهمن ماه در ساری برگزار می‌شود و 400 غرفه برای برگزاری نمایشگاه تدارک دیده شد.

غرفه بیداری اسلامی،غرفه ویژه ناشران، رونمایی ازکتاب فرهنگ بومی، غرفه جنگ نرم، مسابقه نقاشی کودکان، جشنواره امام رضا،غرفه عفاف و حجاب، اجرای گروه نمایشی و تئاتر از برنامه های این نمایشگاه است.


  • دودانگه ساریپاسخ به این دیدگاه 0 0
    جمعه 7 بهمن 1390-0:0

    نمایشگاه بین المللی ساری و پالایشگاه ودانشگاه جامع ساری شده مثل مسائل حل نشده فیثا غورث ...ایت الله طبرسی متاسفانه مدیران ارشد استانی ازمتانت ووقارشما سوء استفاده میکنند وقت ان رسیده که به انها اولتیماتوم دهید یا این کارها را به نتیجه برسانند یا برونند وعرصه را برای دیگر مدیران کاربلد باز کنند

    • سه شنبه 4 بهمن 1390-0:0

      درودبرطبرسی مردانسا ن ساز


      ©2013 APG.ir