تعداد بازدید: 3347

توصیه به دیگران 1

دوشنبه 17 بهمن 1390-14:2

دولت موظف به ایجاد شغل پایدار نيست-شريعت نژاد

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران گفت: تاجر و بازرگان نیستیم بلکه سازمانی آموزشی محسوب می شویم/سهمیه اشتغال زايي ما بیشتر از آموزش و پرورش است/الگوی مشاغل خانگی سال هاست در کشورهای چین و سنگاپور اجرا می شود/حضور آقایان در طرح مشاغل خانگي کمتر از 10 درصد بوده است/علاقه ای به انجام کارهای بیش از تعهدات نداریم/اين روش در دنيا منسوخ شده که دولت شغل پایدار به وجود آورد.


مازندنومه؛اعظم کردان:مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران در نشست خبری گفت: براساس تقسیم بندی های صورت گرفته ایجاد بیش از یکصدهزار فرصت شغلی بین دستگاه های اجرایی استان در تعهد سازمانها و نهادهای دولتی قرار گرفت که بر این اساس سازمان ما به تمامی تعهدات خود عمل کرده است؛هرچند با این تقسیم بندی موافق نیستم زیرا ما تاجر و بازرگان نیستیم بلکه سازمانی آموزشی محسوب می شویم .

 وی افزود: در این تقسیم بندی سهمیه اشتغال زايي ما بیشتر از آموزش و پرورش است در حالی که ما به عنوان متولی امر آموزش و تولید نیروی کار تعریف شده ایم.

عبدالرضا شریعت نژاد با بیان اینکه در 60 تا 70 درصد از مشاغل ایجاد شده ردپای آموزش های فنی و حرفه ای دیده می شود،خاطرنشان ساخت : با توجه به اینکه الگوی مشاغل خانگی سال ها در کشورهای چین و سنگاپور اجرا می شود و نتیجه قابل قبولی در پی داشته،بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته اجرای این طرح به عنوان یکی از بهترین شیوه های حل معضل بیکاری در کشوردر دستور کار قرار گرفته است.

 به گزارش مازندنومه،مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان با اشاره به اینکه حضور آقایان در این طرح کمتر از 10 درصد بوده ، ادامه داد: برای اجرای طرح مذکور مازندران 40 میلیارد تومان در نظر گرفته شد که سهم ما از این میزان 10 میلیارد تومان بوده که بیش از 5 هزار پرونده به بانک های عامل ارسال شده است و در همین راستا آمادگی داریم چنانچه دستگاهی نتوانست سهمیه خود را هزینه کند ما پرونده سازی کنیم.

 وی با تاکید بر اینکه در تولید شغل نوآوری و خلاقیت مهم است، تصریح کرد: این مدل در دنیاجواب داده و معتقدم باید صبر کنیم تا نتیجه آن را مشاهده کنیم لذا نباید زوداز مسیر برگردیم.

وی ضمن بیان اینکه اين روش در دنيا منسوخ شده که دولتي شغل پایدار به وجود آورد،گفت: از آنجایی که سیستم کار در بازار را یاد نگرفته ایم تصور می کنیم دولت موظف به ایجاد شغل پایدار است.

 شریعت نژاد در خصوص انجام تعهدات آموزشی این سازمان گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون 7 میلیون و 400هزار ساعت نفر در بخش دولتی آموزش دیدند و از آنجایی که کارما کارشناسی شده است علاقه ای به انجام کارهای بیش از تعهدات نداریم.


  • جمعه 21 بهمن 1390-0:0

    احسنت بر آقای سلیم بهرامی که از گرفتن پست نمی ترسد و صراحتا حرفهایش را می زند.مرد آزاده ای که جلوی جریان انحرافی را در این اداره کل گرفته است

    • سلیم بهرامیپاسخ به این دیدگاه 0 0
      جمعه 21 بهمن 1390-0:0


      راست می گوید متولی شغل نیست او فقط متولی اشتغال ... است.او فقط مسئول حذف ... است

      • پنجشنبه 20 بهمن 1390-0:0

        شايد بعضي ها يادشان رفته كه به موجب اصل بيست و هشتم قانون اساسي‌ مصوب 1358 اصلاحي 1368، دولت موظف است با رعايت نياز جامعه به مشاغل گوناگون براي‌همه افراد امكان اشتغال به كار و شرايط مساوي را براي احراز مشاغل ايجاد نمايد.

        • پنجشنبه 20 بهمن 1390-0:0

          آيا مي شود دولتي كه متولي ايجاد اشتغال است طوري عمل كند كه يكي چند شغله باشد و يكي بدون شغل تمام وقت بيمه شده باقي بماند؟

          • غلط اندازپاسخ به این دیدگاه 0 0
            دوشنبه 17 بهمن 1390-0:0

            غلط انداز به مورد خیلی علمی و جالب و دقیق و مطالعه شده در سخنان سرور عزیز و مرد قوی و غنی و از اعاظم ستاد رئیس برخورد کرد که حسابی مرید آن شده و همه تفکرات راست و دروغ خود را کنار گذاشته و دربست به صورت ایستاده و تمام قد در خدمت این عنصر عظمی خواهد بود.

            ایشان مرحمت فرمودند که در دنیا تولید شغل توسط دولت منسوخ شده و دولت وظیف ندارد برای مردم اشتغال پایدار تولید بکند. غلط انداز از آنجایی که آدم بیچاره ای است و همیشه به دنبال سوژه ای برای گیر دادن هست از این مسئله استقبال شایان توجهی کرده و می گوید اساساْ ورود دولت به سمت تولید شغل یک خطای استراتژیک است و شغل را باید به بخش خصوصی واگذار کرد و دولت هم باید فقط بر امور اشتغال نظارت دقیق داشته باشد تا دست از پا خطا نکرده و اشتغال تولید شده در حد خانواده و فامیل بیشتر نباشد.

            اصلاْ اونایی که عرضه تولید شغل برای خودشون رو ندارند باید بروند بمیرند. کسی که ۲۴ سال یا حتی ۳۰ سال درس بخواند و نتواند برای خودش و خانواده اش و یا رفقای عزیزش شغل تولید کند به درد لای جرز می خورد و باید اون رو لای دیوار ترک خورده چینی دفن کرد تا دیگه دنبال شغل های مفت و مجانی نباشه.

            غلط انداز بدبخت تو که اصلاْ معلوماتت در حد صفر است و مطالعه اوضاع جهان رو هم که ول کردی چه میدونی سیستم های جدید اصلاْ نباید توقع شغل از دولت داشته باشند. دولت فقط موظف است شغل خیلی خیلی موقت اونم چند ساعته یا چند دقیقه ای رو برای مردم تولید بکند تا بتوانند یا به سرکار بروند و یا سرکار باشند. فنی و حرفه ای دستگاهی است که کارش آموزش است و بر اساس نفر روز آموزش می دهد و فرضش بر این است که همه کسانی که آموزش دیده اند خودشان اینقدر عرضه دارند که شغل پایدار یا ناپایدار را برای خودشان تولید بکنند. بر همین اساس هم مقام والای استان لطف کرده و ۱۰۰ هزار شغل ادعایی رو از قبل تولید شده فرض نموده و تا حالا بیش از ۷۰ هزار تای اون رو اعلام فرموده و ۳۰ هزار تای باقی مانده رو هم یک مقداری روش می گذاره و به جای ۱۰۴ هزار شغل اعلام می کنه مثلا ۱۵۴۴۷۸ شغل در مازندران توسط دستگاههای اجرایی توانمند با کار شبانه روزی و طاقت فرسا تولید شده و تازه هنوز هم ظرفیت بالاتری وجود داشت که به دلیل اینکه یک وقت حسودان ما را چشم زخم نزنند خودمان داوطلبانه از پیشروی بیشتر خود داری کردیم.

            حالا فنی و حرفه ای که با اعتقاد راسخ به ناپایدار بودن اشتغال اعلام کرده هر کس آجری را برداشته و یا نخی را گره زده و یا سیم و مفتولی را نگهداشته تا جوشکاری آنرا جوش کنه در لیست اشتغال ناپایدار ما جای می گیره. اصلاْ چون وظیفه دوستان آموزش است و وظیفه اشتغال بر عهده خودشان حتی بادزدن یک لاستیک یا جویدن یک آدامس هم در لیست اشتغال ناپایدار جای گرفته و افتخاراْ اعلام می شود که پوشیدن دمپایی برای دم در رفتن و باز کردن در برای مراجعه کنندگان نیز جزء اشتغالات ما به حساب می آید تا مراجعه مراجعین برای تقدیم درخواست شغل هم جزئی از پروسه اشتغال به حساب می آید.

            با این اوصاف ملاحظه خواهید فرمود مطابق یک مطالعه علمی دقیق و فنی و بر اساس یک کارکرد حرفه ای ما توانستیم رکورد بزنیم و نصاب تولید شغل را از حد متعارف و معمول فزونی داده و اصلاْ در هیچ کجای دنیا کسی به گرد ما هم نخواهد رسید. امان از این غلط انداز که هر چه ما زور می زنیم او باور نمی کنه چون اساساْ ادم منفی بافی است و عاقبت هم به هیچ جایی نخواهد رسید.


            ©2013 APG.ir