پایگاهی برای کودکان سرطانی نداریم
گزاش حضور شهردار و سخنگوی شورای شهر ساری در جلسه هیئت مدیره مجمع خیران ماهک
مازندنومه،کلثوم فلاحی:عضو هیئت مدیره مجمع خیران ماهک در این نشست اظهار داشت: مشکل سرطان از زمان جنینی میتواند شروع شود و هضم این موضوع برای خانوادهها مشکل است.
سید عبدالله موسوی با اشاره به اینکه سرطان در کودکان، تبعات اجتماعی بسیاری دارد، ادامه داد: هنوز جامعه، کودکان سرطانی را مانند یک بیمار ساده تصور میکنند در حالی که نیاز کودکان سرطانی کاملا متفاوت است.
وی با بیان اینکه اغلب این خانوادهها از قشر کمبضاعت جامعه هستند، متذکر شد:متاسفانه سازمانهای بیمهگر هزینه داروی شیمی درمانی را قبول نمیکنند چراکه این دارو خارجی و گران است.
موسوی با اشاره به اینکه با احداث بیمارستان فوق تخصصی کودکان مبتلا به سرطان، تصمیم داریم به این بچههای فراموش شده کمک کنیم، گفت: در شمال کشور، هیچ پایگاهی برای کودکان سرطانی نداریم.
وی اظهار داشت: اگر خدمات اجتماعی را در کنار خدمات درمانی برای کودکان سرطانی داشته باشیم، روند درمان بهتر صورت می گیرد.
موسوی با اشاره به اینکه ارائه نشدن خدمات اجتماعی به این بیماران، حلقه مفقودهای است ، خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی این بخش را بر عهده نمیگیرند و باید کمک کنیم تا این حلقه جدا شده، متصل شود.
*پروژهای فرا استانی و ملی
رئیس مجمع خیران سلامت مازندران در این نشست گفت: احداث مرکز طبی کودکان سرطانی که نخستین مرکز در شمال کشور است، پروژهای واقعا فرا استانی و ملی است.
فرزاد گوهردهی ادامه داد: احداث این مرکز نیازمند همت جمعی و مساعدت همه دستگاههای دولتی و غیر دولتی است .
عضو مجمع خیران ماهک با اشاره به اینکه شهرداری و شورای شهر ساری تاکنون کمکهای فراوانی به مجمع خیران ماهک داشتهاند، تصریح کرد: میخواهیم مانند گذشته همچنان یاریگر این مجموعه باشند.
*هنوز افرادی هستند که نمیدانند ماهک چه رسالتی دارد
نائب رئیس مجمع خیران ماهک در سخنانی گفت: دغدغه اصلی ماهک، اطلاعرسانی و آگاه ساری مردم از اجرای این پروژه است.
مجتبی کواکبیان اظهار داشت: خیران به این مجموعه کمک میکنند اما هنوز بسیاری از افراد در جریان روند احداث بیمارستان کودکان سرطانی نبوده و نسبت به این موضوع آگاهی ندارند.
وی با بیان اینکه رسانههای استان اعم از مجازی، مکتوب، تصویری و شنیداری در روند اطلاعرسانی فعالیتهای این مجموعه، ما را یاری کردند، افزود:هنوز افرادی هستند که نمیدانند ماهک چه رسالتی دارد.
کواکبیان با اشاره به اینکه ماه گذشته دومین عامل مرگ و میر در مازندران پس از تصادف، سرطان اعلام شد، تصریح کرد:میطلبد که چنین مرکزی در استان دائر شود.
*راه عبور نداریم
دبیر مجمع خیران ماهک در این جلسه اظهار داشت: راه دسترسی به زمین احداث این بیمارستان، از درون بیمارستان بوعلی سینا است.
رضا شهریاری، تصریح کرد: راه دسترسی دیگر این مرکز، در قسمت پشت زمین است که دو خانواده در این محدوده، با دیوار کشی بر روی یک قطعه زمین، مانع عبور کامیونهای ما شدهاند و اکنو ن راه عبور نداریم.
وی با بیان اینکه این موضوع را از طریق محاکم قضایی پیگیری کردیم اما ممکن است تا رسیدن به نتیجه، زمانبر شود، افزود: زمین دیگری در این محدوده قرار دارد که متعلق به شهرداری است و اگر شهردار اجازه دهد میتوانیم فعلا از این مسیر، برای تردد کامیونها استفاده کنیم.
*ما هم کوتاهی نمیکنیم
شهردار ساری در این نشست اظهار داشت: امروز کارهای ما منتج به نتیجه دنیایی میشود اما احداث این مرکز، امری اخروی است.
مهدی عبوری تصریح کرد: آنچه که شهردار قبلی برای کمک به این مجموعه انجام میداد به قوت خود باقی است و ما هم کوتاهی نمیکنیم.
وی افزود: برای کمک به ماهک، تفاهمنامه و سنگ بنایی در شهرداری ایجاد میکنم تا فردا چه من در شهرداری باشم و یا فرد دیگری در این مسند باشد، کمکها به ماهک قطع نشود.
عبوری با ابراز خرسندی از اینکه در نقشه احداث بیمارستان ماهک، فضایی هم برای اسکان خانواده بیماران در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: توجه به این بخش، بسیار حائز اهمیت است.
شهردار ساری در رابطه با مشکل راه دسترسی زمین بیمارستان ماهک، گفت: موضوع را به شهردار منطقه سه ارجاع داده و خودم هم شخصا پیگیری میکنم.
*شهردار در این مسیر قرار دارد
عضو شورای شهر ساری در این نشست طی سخنانی اظهار داشت: افراد آسیب پذیر جامعه، نیاز به کمک ما دارند.
جمال باقری یادآور شد: نگرش شهردار ساری در این بخشها، بسیار جلوتر از ما است.
وی با بیان اینکه نیاز نیست تلاش کنیم که شهردار را به سمت کارهای این چنینی سوق دهیم، اضافه کرد: شهردار در این مسیر قرار دارد.
سخنگوی شورای شهر ساری، ادامه داد: با احداث بیمارستان کودکان فوق تخصصی کودکان مبتلا به سرطان ماهک، به راحتی میتوانیم شمال کشور را زیر پوشش قرار دهیم.
- يکشنبه 26 آذر 1391-0:0
چرا پیام ها را آقای صادقی نمی گذارید؟می شود توضیح دهید؟