۷/۲ درصد چاى كشور در رامسر توليد مى شود.
رئيس اداره چاى رامسر با
بيان اين مطلب گفت: ميزان توليد سالانه برگ سبز چاى قبل از اصلاح ساختار ۱۱ هزار تن است كه اين ميزان از ۲۴۰ هكتار زمين چاى برداشت مى شود. مهندس «تورج اميرارشدى» با اشاره به مشكلات چايكاران افزود: قرار گرفتن ۷۰درصد باغات چاى اين شهرستان در ارتفاعات، مكانيزه كردن، آبيارى و حمل و نقل چاى، چايكاران را با مشكل مواجه كرده است كه در صورت رفع اين مشكلات، مى توان توليد اين محصول را در اين شهرستان افزايش داد. وى همچنين تصريح كرد: تاكنون ۲ميليارد و ۱۳۰ميليون ريال در مرحله دوم، تسهيلات بلاعوض به ۳۴۷۲ كشاورز چايكار پرداخت شده است