تعداد بازدید: 2003

توصیه به دیگران 2

يکشنبه 12 آبان 1392-6:37

کتاب‌خوانی را دولتی نکنیم

شهرداری ساری، نیم درصد درآمدی سهم فرهنگی را پرداخت می‌کند/دنیا به سمت احداث کتابخانه مجازی رفته است/تا کسی کتاب نخواند، نماز‌خوان هم نمی‌شود که به مسجد برود.(گزارش+عکس از جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان ساری )


مازندنومه، کلثوم فلاحی: جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان ساری در سالن مطالعه کتابخانه آزادگان، برگزار شد.

 حسین اسلامی از وضعیت نامناسب این کتابخانه بسیار گلایه کرد و گفت: پله‌ها و در ورودی این کتابخانه بسیار کثیف است و کسی پنجره‌های خانه‌اش را هم این گونه نگه نمی‌دارد.

 وی با بیان اینکه مرکز ساری‌شناسی، به اندازه نصف این کتابخانه هم فضا ندارد، اظهار داشت: بودجه دولتی به خود اختصاص نداده، بخش خصوصی است و انگیزه کار دارد.

 اسلامی با اشاره به اینکه یکی از خیران بابلی، اعلام کرد در زمینه کتابخانه هرجا مشکل دارید بگویید تا رفع کنم، ادامه داد: نمی‌توانستم به او بگویم در ساری هم مشکل داریم، مشکلات شهرستان گلوگاه را بیان کردم.

مسئول مرکز ساری‌شناسی با بیان اینکه در بن‌بست افتاده‌ایم، خاطرنشان کرد:‌ قرار بود شهرداری با کمک خیران در فضاهای سبزی که در اختیار دارد، کتابخانه ایجاد کند.

 رئیس شورای شهر ساری در این نشست اظهار داشت: اندک اتفاقاتی هم که در حوزه کتابخانه در شهر رخ داده توسط شهرداری و با حمایت شورا انجام شده است.

 جمال باقری ادامه داد: شهرداری ساری، نیم درصد درآمدی سهم فرهنگی را پرداخت می‌کند.

 باقری با بیان اینکه ساخت فضای فیزیکی برای کتابخانه در دنیا منسوخ شده است، یادآور شد: دنیا به سمت احداث کتابخانه مجازی رفته است.

 وی با اشاره به اینکه باید کتابخانه‌ها را به منازل مردم ببریم، گفت: سالن مطالعه کتابخانه آزادگان در بسیاری موارد خالی است و ظرفیت موجود هم استفاده بهینه نمی‌شود و لزومی ندارد به سمت احداث ساختمان برای کتابخانه‌ها برویم.

 مهدی احمدی فولادی در این نشست اظهار داشت: نه خیر است و نه مدیر و به عنوان نماینده یک فرد خیر در این نشست حضور یافته‌ است.

وی با بیان اینکه انگیزه لازم را باید در مردم و خیران برای ساخت، تکمیل و تجهیز کتابخانه ایجاد کنیم، افزود: تا مردم در بی‌خبری باشند این جلسات هم راه به جایی نمی‌برد.

احمدی فولادی با اشاره به اینکه مردم باید بدانند ساختن کتابخانه کمتر از ساختن مسجد نیست، تصریح کرد: تا کسی کتاب نخواند، نماز‌خوان هم نمی‌شود که به مسجد برود.

 وی یادآور شد: ائمه جمعه از تریبون نماز جمعه بهره برده و مردم را به احداث کتابخانه ترغیب کنند.

 فرماندار ساری هم در این نشست از وضعیت نامناسب کتابخانه آزادگان بسیار گلایه کرد و گفت: این کتابخانه هیچ جاذبه‌ای برای افراد کتاب‌خوان ندارد.

جواد واحدی ادامه داد: گرد و غبار بر این کتابخانه نشسته و پله بسیار کثیف است.

وی با اشاره به اینکه امام(ره) فرمودند از خیران استفاده کنیم، متذکر شد: استفاده از فرهنگ کتاب‌خوانی را دولتی نکنیم و به دنبال این نباشیم که دولت برای ما کتابخانه بسازد.

 واحدی خاطرنشان کرد: در تجهیز کتابخانه‌ها باید ذائقه مردم را در نظر بگیریم و بعد کتاب تعریف کنیم نه اینکه با افکار خودمان، کتاب در اختیار مردم بگذاریم.

 وی ضمن گلایه از این موضوع که در مناطق دارای معضلات اجتماعی، کتابخانه‌ای احداث نشده است، گفت: باید بانک اطلاعاتی داشته باشیم که در هر منطقه چه نیازمندی‌هایی داریم.

 فرماندار مرکز استان یادآور شد: صرف مصوبه داشتن و عضو کتابخانه بودن، کاری حل نمی‌شود.


  • يکشنبه 12 آبان 1392-0:0

    چندين ساله كه در ساري كتابخانه اي جديد احداث نشده است پس امور كتابخانه هاي عمومي استان وظيفه اش چيست و چيكار ميكند...


    ©2013 APG.ir