تعداد بازدید: 4781

توصیه به دیگران 2

جمعه 16 اسفند 1392-23:55

کلنگ زنی تله کابین بهشهر

اصفهان جدید در مازندران شکل می‌گیرد-فلاح

فلاح: در بودجه 93 مازندران بالاترین ردیف اعتباری را نسبت به سایر استان‌ها دارد/بزرگ نیا: باید این احساس را داشته باشیم که مردم همیشه طلبکار هستند.


مازندنومه؛ سرویس گردشگری و محیط زیست، کلثوم فلاحی: ربیع فلاح در نشست  آیین کلنگ‌زنی پروژه تله‌کابین شهرستان بهشهر در محل فرمانداری این شهرستان، با اشاره به حمایت رهبری از دولت، تصریح کرد: تکلیف ما هم در این زمینه زیاد است و باید انتظارات مردم را برآورده کنیم.

استاندار مازندران یادآور شد: تحت هر شرایطی سد گلورد در سال 93 باید آبگیری شود و این کار را انجام خواهیم داد.

 وی با بیان اینکه در بودجه 93 مازندران بالاترین ردیف اعتباری را نسبت به سایر استان‌ها دارد، گفت: کشاورزی مازندران باید از این حالت خارج شود.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: بیش از 450 میلیارد تومان برای زهکشی، تجهیز و بهسازی کل اراضی مازندران از طریق فاینانس درنظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه در آینده نزدیک بندر امیرآباد به بزرگ‌ترین مرکز کارآفرینی و تولید در سطح کشور تبدیل می‌شود، ادامه داد: این را به ضرس قاطع می‌گویم چون اهل شعار نیستم.


فلاح با اشاره به اینکه در مسائل گردشگری باید همه چیز را در کنار هم ببینیم، گفت: اصفهان جدید در مازندران شکل می‌گیرد.

وی افزود: کل جنگل‌های شمال باید در قالب طرح‌های گردشگری دیده شود.



 * باید این احساس را داشته باشیم که مردم همیشه طلبکار هستند
 
دلاور بزرگ‌نیا امروز بعد از حضور در مراسم کلنگ‌زنی پروژه تله‌کابین شهرستان بهشهر، به همراه سردبیر و تعدادی از خبرنگاران و همکاران مازندنومه از مناطق گردشگری این شهرستان بازدید کرد و در نشستی مشترک مسایل و تنگناهای عباس آباد و مناطق گردشگری غار هوتو و کمربند بهشهر بررسی شد.



مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران در این نشست گفت: نخستین وظیفه ما در مقابل میراث فرهنگی، حفظ اثر و سپس مرمت، احیا و معرفی اثر است.

این مسئول با بیان این که برخی آثار را باید با مشارکت بخش خصوصی، حفظ و احیا کنیم، ادامه داد: بعد از احیا باید برای معرفی اثر، بتوانیم با مشارکت صاحب‌نظران، فیلمی تهیه کنیم و یا کتابی نوشته شود و در حوزه معماری و ... از نویسندگانی حمایت کنیم که کار علمی انجام دهند.

وی با بیان اینکه انجمن‌های دوستدار میراث‌فرهنگی، دید‌بان ما در این مناطق هستند، خاطرنشان کرد: شاید گاهی نظارت اینها برای ما تلخ باشد اما باید نقدها را بشنویم.

 بزرگ‌نیا با اشاره به اینکه دولت رفاه، به میزانی که خدمت می‌کند، به همان میزان توقعات مردم هم ارتقا می‌یابد و همیشه باید خودمان را بدهکار احساس کنیم، گفت: باید این احساس را داشته باشیم که مردم همیشه طلبکار هستند و مطالبات آنها هم بحق است و باید نگرانی مردم برطرف شود.

وی با بیان اینکه دوست و دشمن باید از یکدیگر مشخص شود، افزود: کسی که تلخی‌ها را با ما بیان می کند باید ببینیم درست می‌گوید یا دروغ، نیازمندیم به این مجموعه‌ها نزدیک شویم تا بعد از چند جلسه نشست، به ادبیات مشترک برسیم.



بزرگ‌نیا با اشاره به اینکه نگرانی‌هایی هم درباره غار هوتو و فعالیت‌های گردشگری که در این منطقه انجام می‌شود دارم، یادآور شد: قبل از برگزاری مراسم جشن ثبت جهانی منطقه عباس‌آباد بهشهر، باید طرح نجات‌بخشی این باغ را تهیه کنیم.

وی اظهار داشت: در جاهایی باید پاسخگو باشیم، اگر تمرین نکنیم که نقد بشنویم، مدیران دیگر هم تحمل نمی‌کنند.

* یک سینه سخن داریم

محمد عظیمی در این نشست گفت: درباره شرق مازندران، یک سینه سخن داریم اما این نشست درباره باغ عباس‌آباد است.

مسئول انجمن میراث فرهنگی هوتو با بیان اینکه هر گاه به شیوه نگهداری آثار باستانی و فرهنگی اعتراض کردیم ما را به چشم مغرض دیدند، ادامه داد: حفاری‌های غیر مجاز به شکل وحشتناک در منطقه عباس‌آباد در حال انجام است.



عظیمی با اشاره به اینکه برای مرمت این منطقه، آجر را دانه‌ای 300 تومان از قم خریداری کردند در حالی که همین آجر در بهشهر 50 تومان بود، تصریح کرد: آجرهایی که از قم آوردند آهکی بود و با نخستین سرمای آن سال، از بین رفت.

وی با بیان اینکه می‌خواهیم از مجموعه عباس‌آباد، استفاده درست و علمی شود، گفت: باید آثار ماندگار درست کنیم نه اینکه هر فصل کاری، اقدامی را انجام دهیم و بعد تکرار شود.

عظیمی با اشاره به اینکه در طول 10 فصل کاوش در عباس‌آباد، اتفاق جدید  و علمی را شاهد نبودیم، یادآور شد: در اینجا با تکرار گزارش‌هایی که هیجانی است، مواجه هستیم.



وی با بیان اینکه فضایی که برای گردشگری در عباس‌آباد تعریف شده، مناسب نیست، افزود: منطقه عباس‌آباد را به عنوان برند تعریف کردیم اما اینجا به شایستگی برند نرسید.

عظیمی با اشاره به اینکه برای قایق‌موتوری‌های درون آب در عباس‌آباد، چند بار درگیر شدم، تصریح کرد: آثار تاریخی در هر جای دنیا متعلق به همه جهان است و ما که در مجاورت این مناطق قرار داریم مسئولیت ما سنگین‌تر است اما در عباس‌آباد مدیریتی را می‌بینیم که پول زیادی از ورودی این مجموعه دریافت می‌کند اما این پول کجا می‌رود؟ فضاهای رستورانی هم وسعت فیزیکی داشته و کنترلی بر این روند وجود ندارد.

*پیشرفت قابل ملاحظه ای ندیدم

علی صادقی در این نشست گفت: انجمن های میراث فرهنگی می توانند بازوی اجرایی و چشم بیدار سازمان میراث فرهنگی باشند و اگر مدیری پویا و باهوش باشد، تلاش می کند این تشکل های مردمی توسعه مند شوند.

سردبیر مازندنومه با بیان این که در سازمان میراث فرهنگی همه چیز باید به اصل و گذشته خود و مدار قانون برگردد، بیان داشت: روزی که حمام میرزایوسف را شهرداری بابل در ساعت 7 صبح جمعه تخریب کرد،  پی گیری های ضربتی انجمن های میراث فرهنگی که چشم بینای جامعه هستند باعث شد مسئولان از خواب بیدار شوند و حداقل تا ساعت 11 آن روز جلوی تخریب بیشتر را بگیرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که من از سال 83 تا کنون حداقل سالی یک بار به عباس آباد بهشهر می آیم، افزود: در این چند ساله هیچ گونه پیشرفت قابل ملاحظه ای را در این مجموعه ندیدم و اگر کاری هم شده است در حوزه میراث باستانی عباس آباد است، نه بخش گردشگری آن که نیاز مردم و گردشگران است.

مدیرمسئول مازندنومه در پایان ضمن درخواست از دلاور بزرگ نیا برای پیگیری بیمه هنرمندان فعال بخش صنایع دستی و میراث فرهنگی، به ويژه تنانی از پیشکسوتان این حوزه که در سن کهولت هم بیمه نیستند، ابراز امیدواری کرد در مدیریت جدید سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران کارها با دانش و تدبر بیشتر اجرا و میراث فرهنگی از خواب چندساله بیدار شود.

سرمایه گذار تله کابین بهشهر وعده داد 18 ماهه این پروژه را تحویل می دهد

بازدید استاندار، معاون سیاسی و امنیتی استاندار، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری مازندران،

مدیرکل منابع طبیعی مازندران،، نماینده بهشهر در مجلس و... از عباس آباد بهشهر
 

 


  • دوشنبه 19 اسفند 1392-17:7

    بهشهر شهریست خسته وازپاافتاده که ظاهر سرسبزان جفائی بس بزرگ درحق ان کرده کسی بفکر ان نیست یکسری ادم شعارگو وشعار دوست که مدام مجیز گوی این وانندبظاهرمسوئل درباطن غریبه به شهروابادانی وفرهنگ وهنر فاقد گوش شنوا اما زبان تیزوبرا صدحیف که نمیتوان دل کند ازشهر اباواجدادی

    • مشهد نشینپاسخ به این دیدگاه 2 0
      دوشنبه 19 اسفند 1392-16:51

      با سلام حکایت عمران وابادی بهشهر مثل تمام حرف وحدیثهای دیگر دراین شهربجائی نخواهد رسید تادوستان باعرضه شورای شهر ازساختمان شهرداری شروع نکنندوساختمان چشمه عمارت وکاخ باغ صفی اباددرحصر امیدی نیسث در ضمن حواس بهشهریهای عزیز به قطع شدن درختان هم باشدکه مثل سالهای نچندان دور درختان بی زبان گرفتار ادمهای چرب زبان شوند وسلام

      • رامسری ریکاپاسخ به این دیدگاه 2 0
        يکشنبه 18 اسفند 1392-22:57

        چند سال پیش، اسفندیار رحیم مشائی با هزاران تبلیغ و وعده و وعید وی و نزدیکانش، کلنگ هتل 7 ستاره و بین المللی سماموس را در رامسر به زمین کوبید؟ اما با گذشت حدود 8 سال از آن، آجری به آجر اضافه نشد و حتی، در آسمان آن نیز یک ستاره هم یافت نشده است و طبق اخبار منتشره نیز، سرمایه گذار مورد ادعای آن نیزخلع ید شد و آن طرح و کلنگ تاریخی مشائی نیز به جرگه تاریخ پیوست....!!!
        آقای بزرگ نیا و استاندار نیز به خوبی در جریان این طرح به تاریخ پیوسته آگاهند....امید است گلنگ تله کابین بهشهر که بر زمین ها و مکان تاریخی عباس آباد بر زمین کوبیده شده، لااقل هویت تاریخی آن را حفظ نموده و تخریب ننماید، تله کابین پیش کش...!!!

        • يکشنبه 18 اسفند 1392-21:47

          تله کابین زده بشه شاید از اون بالا میانکاله گرگان رو ببینیم

          • يکشنبه 18 اسفند 1392-10:36

            استاندار چشمه سورت را سال پيش قول داد انجام دهد . تله كابين بهشهر پيش كش ى

          • يکشنبه 18 اسفند 1392-5:33

            He in kolang zadanam ... ta 60sale dige rah nemiofte inam ye non khone...

            • يکشنبه 18 اسفند 1392-0:0

              آقای بزرگ نیا! عکس جالب خاک، بیل، آجرفرش صفوی خبرنگار مازندنومه را از محوطه تاریخی عباس آباد ببینید. عجب مدیری مدبری دارد این پایگاه. تا چند سال دیگر اثری از آجر و آجرفرش باقی نمی ماند. آقایان درس باستان شناسی را در کدام دانشگاه خوانده اند. شما را به خدا عباس آباد را نجات دهید. می گویند باستان شناس با شط مویی و بیلچه و وسایل ظریف سروکار دارد اینجا فقط بیل و کلنگ می بینیم مثل حفاران غیرمجاز. درود بر انجمن دوستداران میراث فرهنگی هوتو و استاد عظیمی که برای حفظ میراث فرهنگی تلاش می کنند.

              • شنبه 17 اسفند 1392-22:46

                خبر زدن گلنگ تله کابین در بهشهر که از سالهای پیش بعنوان یک طرح گردشگری مطرح بوده است، جای تبریک دارد لکن حضور نمادین و نمایشی بسیاری از مسئولان محلی و سیاسی که برخی از آنها در طی سالیان متمادی و نیز اخیر در مسند امور منطقه و بهشهر بوده اند و کمترین تلاش و علاقه ای به توسعه گردشگری و توریسم در این سالها در منطقه بنا به مصالح خویش نشان نمی داده اند، در مراسم مزبور نگران کننده است و نشان از سیاسی بودن یا شدن این طرح دارد....!!!
                عبارت" اصفهان جدید در مازندران شکل می گیرد" بیان درستی نیست. زیرا، اشرف یا اشرف البلاد(بهشهر کنونی) بعنوان پایتخت دوم صفویان بوده و در کتاب عالم آرای شاه عباسی، اثر اسکندر بیگ منشی مخصوص شاه عباس نیز از آن بعنوان " دارالخلاف ثانی" یاد شده است و همان بنا ها و عمارات و تاسیسات مدنی و شهری اصفهان، همزمان در اشرف شاه عباسی به امر وی و شاهان مربوطه ساخته شده است و در آن زمان موجود بوده است.برخی از انها مانند کاخ صفی آباد( و کاربری بلاوجه نظامی آن در زمان حاضر!!!)، عمارت چهل ستون( ساختمان تاسف بار شهرداری بهشهر)، چشمه عمارت، مجموعه تاریخی عباس آباد بهشهر ( با کاربری تاسف بار نظامی آن در بخش زیادی از منطقه)و ...از زمرۀ آنها می باشند.
                برخلاف نگرش غیر توسعه نگر و توریسم ناپذیر عمدۀ مسئولان بومی و سنتی بهشهر و منطقه، اصفهان و مدیریت شهری و گردشگری آن مبتنی بر " مدیریت توریسم و گردشگری جهانی و بین المللی " بوده و علاوه بر حفظ آثار و میراث تاریخی و تمدنی آنها برخلاف بهشهر که نمادی از اصفهان عصر صفوی در آن زمان نیز بوده است، از خواستگاههای اصلی و بین المللی گردشگری در ایران و خاورمیانه و جهان به شمار می رود و طبق اعلام منتشره در خبرها، 30 درصد هتل های اصفهان از سوی گردشگران خارجی در نوروز آتی رزرو شده است...!!!
                بیائید با مردم، فرهنگ، تمدنی و حقوق شهروندی و میراث تاریخی و فرهنگی آنها صادق باشیم و بدور از هرگونه مصلحت اندیشی های زمانه و ظاهرسازی های مرسوم، امر توسعه و گردشگری را به نخبگان و متخصصان توریسم و جهانگردی سپرده و بی جهت در هر طرح و پروژه ای که در صلاحیت و دانش و تخصص بسیاری از مسئولان نبوده و فاقد حداقل اطلاعات ضروری مربوطه هست، دخالت نکنیم.
                بهشهر و محال اطراف می توانند قطب گردشگری و توریسم منطقه ای و جهانی باشند و این مهم محقق نخواهد بود جز با تغییر نگرش فرهنگی و مدیریتی حاکم بر منطقه و کشور و ایجاد زیر ساخت های ضروری در حوزه گردشگری....والا، ماحصل صحبت، تکرار مکررات....!!!!!

                • شنبه 17 اسفند 1392-9:14

                  شعار شعار
                  دلاور جان شما چند سال مديرميراث بودي
                  چه كردي الان هم اول سراغ بهشهر رفتي
                  پروژه فرح آباد نيمه كاره ...رها شده تمام وسايل و...زنگ زده سايت فرح آباد آماده كاره مسقف هم هست اين پروژه را پيگيرباش.تا بعد

                  • شنبه 17 اسفند 1392-7:58

                    ...دلاور بزرگنیا قدم های ماندگاری در دور مدیریت در ارشاد ومیراث گذاشت ایشان میراث ماندگار مازندران هستند.پیشنهاد میگرددد استاندار محترم بجای مشاوران محترم پا به سن گذاشته بابلی از ایشان مشاوره بگیرند

                    • شنبه 17 اسفند 1392-7:49

                      جدي ميگي...
                      مازندرانيهاي عزيز
                      سال ديگه مازندران نصف جهان نه نه تمام جان ميشود....!!

                      • شنبه 17 اسفند 1392-15:35

                        شما با همین دیدگاه مسخره بابلی سارویت مانع پیشرفت استانی...
                        این همه نماینده داره این استان که جمع شن میتونن یه وزیر و استیضاح کنن اما بخاطر همین عقب موندگی هاس که هیچی نداریم...
                        استانهای دیگه از کویر جنگل ساختن
                        ما از جنگل ...کویر!!!

                      • شنبه 17 اسفند 1392-7:48

                        اصفهان در كوير ساخته شد
                        درمازندران شبيه يك پارك اصفهان را داريم ؟!!!!
                        هشت بهشت اصفهان چه جور ساخته شد!!!!؟؟؟؟؟
                        ده درصد بودجه اصفهان مازندران را گلستان ميكنه
                        اگر بودجه دست افراددرست بيفته
                        استاندار عزيز با اين مصاحبه ات انشا....سال ديگه مازندران درست ميشه!!!

                        • شنبه 17 اسفند 1392-7:18

                          جناب استاندار منظور شما از اینکه مازندران بالاترین ردیف اعتباری را در میان استان های کشور دارد چیست؟
                          آیا ردیف اعتباری ما جداگانه دیده شده است؟
                          آیا ارقامی که به ردیف اعتباری مازندران تعلق گرفته از تمام استانها بالاتر است؟
                          آیا ردیف اعتباری ما در ابتدای لیست آمده است؟
                          تاجایی که اطلاع داریم ردیف های اعتباری استانها به صورت جداگانه مطرح نیست بلکه در داخل موضوعات مختلف پخش می شود. چه کسی می تواند مطالعه کند و مجموع اعتبارات در نظر گرفته شده برای مازندران را با مثلاً اصفهان یا تهران یا البرز بسنجد؟ اتفاقاً کار بسیار خوبی است اگر معاونت محترم برنامه ریزی ریز اطلاعات بودجه ای مربوط به مازندران و چند استان مطرح کشور نظیر خراسان، اصفهان، فارس، آذربایجان شرقی و تهران و البرز را از دل کتابچه بودجه بیرون آورده و با احتساب همه موارد ریز و درشت آنها را با هم مقایسه کرده و به صورت جدولی بیرون بدهند. با نگاهی که از قبل وجود داشت بعید به نظر می رسد میزان برخورداری مازندران در حد نصف استان های مطرح شده باشد چه برسد به اینکه بیش از آنها دیده شده باشد.


                          ©2013 APG.ir