نعمت زاده:اعتبارات استان ناچيز است
نماينده مردم قائم شهر، سوادكوه و جويبار در مجلس گفت: وضعيت اعتبارات عمراني مازندران با توجه به حجم طرحهاي عمراني در استان چندان مطلوب نيست.
"قربانعلي نعمتزاده" افزود:
برنامهريزان استان بايد به گونهاي عمل كنند كه هزينههاي جاري و مصرفي كاهش پيدا كرده تا هزينههاي عمراني و سرمايهگذاري افزايش يابد.
وي اظهار داشت: شوراي برنامهريزي استان به خصوص سازمان مديريت و برنامهريزي با تعريف طرحهاي ملي، سهم مازندران را در اجراي طرحهاي ملي افزايش دهد.
نعمتزاده تصريح كرد: طرحهاي راهوترابري، توسعهو تجهيز دانشگاهها، توسعه و تجهيز بندراميرآباد، گردشگري و زهكشي در استان از جمله طرحهايي است كه در استان بايد با اعتبارات ملي اجرا شود.
نماينده مردم قائم شهر افزود: ۳۰ميليارد ريال براي طرحهايي هم چون سد البرز مركزي، تجهيز و نوسازي كانالها و افزايش اعتبارات تربيت بدني و دانشگاهها در كميسيون تلفيق و در لايحه بودجه پيشنهادي دولت در سال جاري افزوده شد.
وي بيشترين اعتبار تخصيص يافته براي استان مازندران را در بخش تربيت بدني و كشاورزي ذكر كرد.
پيش از اين نيز رييس سازمان مديريت و برنامهريزي مازندران بودجه عمراني استان را با توجه به وجودبرخي مشكلات در بخش راه و ترابري و عمران شهري بسيار كم ذكر كرده بود.
"داود بنايي" بودجه عمراني مازندران را در سالجاري ۷۵۰ميليارد ريال ذكر كرد و گفت: به رغم كاهش بودجه عمراني نسبت به سال گذشته، به دليل تامين اعتبار برخي از طرحهايعمراني در سالجاري ازمحل بودجهملي، اين مقدار عملا ۱۵درصد بيشتر از سال گذشته است.
وي بودجه عمراني استان را در سال گذشته ۸۰۰ميليارد ريال عنوان كرد و افزود: در سال گذشته تنها ۵۵درصد بودجه عمراني استان تخصيص داده شد و در سالهاي گذشته نيز بودجه عمراني به طور كامل پرداخت نميشد.
بنايي اضافه كرد: ۱۷۶ميليارد ريال از كل اعتبارات عمراني بخش بهداشت، فاضلاب، بهسازي بنادر اميرآباد و بنادر صيادي و شيلات در سال جاري از طريق اعتبارات ملي انجام خواهد شد.(irna)