«ماشین های جوجه کشی پرتابل» ولی بلاتکلیف!!
يادداشتي از:دكتر احمد سيف،استاد اقتصاد دانشگاه لندن.
ولی ای کاش مسئله به همین جا ختم می شد. در اینجا(http://www.kargozaraan.com/Released/85-09-05/146.htm#18552)خوانده ام که «دولت قرص های جدید پیشگیری از بارداری وارد می کند» و دنباله خبررا که می خوانم متوجه می شوم که دولت به واقع می خواهد « آمپولهای ضد بارداری» وارد بکند و به قیمت تقریبا مفت- درشرایط امروز ایران- یعنی 400 تومان دراختیار متقاضیان قراربدهد. این هم به نظر من اشکالی ندارد. ولی دلیل دولت فخیمه هم جالب است: «این آمپولها در واقع جایگزین قرصهای ضد بارداری هستند زیرا ممکن است خوردن هر روزه قرص کار سختی باشد یا مصرف روزانه قرص فراموش شود.
نه این که درباره این آمپولها، چیزی بدانم یا نظری داشته باشم ولی از گیج سری دولت فخیمه اندکی متحیرم. این دولت فخیمه بالاخره در باره جمعیت ایران می خواهد چه بکند؟ اگر به درستی بودجه کنترل جمعیت را در کشور40 درصد بیشتر کرده اند، پس آقای رئیس جمهور دیگر حرف حساب شان چیست؟
یا به قول زیتون(http://z8un.com/archives/2006_11.html#001897) عزیز: «احمدینژاد میگه هی بزائید تا جمعیت برسه به 120 میلیون.حدادعادل هم اومده میگه دست نگهدارید، دو بچهکافیه. من و سیبا و کلا همهی زوجها ( تو بخوان ماشینهای جوجهکشی پرتابل از نظر جمهوری اسلامی) موندیم معطل، بالاخره چکنیم؟»(niaak)
- سه شنبه 7 آذر 1385-0:0
افاضات شما مزيد!! جناب آقاي دكتر احمد سيف. آنچه رئيس جمهور توضيح دادند اين بود كه در دنيا از اهرم جمعيت به عنوان يكي از ابزار هاي قدرت استفاده مي شود. كشورهاي پيشرفته مردم خود را با جوائز تشويق مي كنند مواليد را زياد كنند. مهم تراكم جمعيت در كيلومتر مربع وسعت خاك است كه در خيلي از كشورهاي دنيا از ما بيشتر است. اما گذشته از اين مسائل ايشان گفتند در كل اين بدان مفهوم نيست كه حالا در جهت افزايش جمعيت مسابقه بدهيد و حرف رييس جمهور را تحريف كنيد. بلكه افراد و خانواده هايي كه مي توانند براي كشور نيروهاي مفيد با جمعيت سالم از نظر ژنتيكي و مسائل جسمي و روحي تربيت كنند و توان رسيدگي به آنها تا سطح پذيرش مسئوليت هاي بزرگ و تاثير گذاري در اداره امور كشور يا ساير مسائل مهم كشور را دارند، لازم نيست در فكر كنترل جمعيت خود باشند. اين به مفهوم آن نيست كه اجباري در عدم كنترل باشد. دولت برنامه هاي خود را براي كنترل نرخ رشد جمعيت ادامه خواهد داد. لازم نيست جنابعالي همه شخصيت خود را به سبك نويسي سوق دهيد و حالت متلك گونه بخود بگيريد. نقل قول از مجلات و روزنامه ها وقتي قول آنها صحيح نباشد نمي تواند مجوز صحت براي يافته هاي شما را صادر كند. مشكل حق اين است كه حق فقط يك شكل دارد و ناحق مي تواند در اشكال مختلفي ظاهر شود و در فضاي غبار آلود ناحق پيدا كردن حق بر اساس حدس و گمان و با چشمان بسته كاري مشكل است. ما مسئول هستيم كه چراغ راه مردم باشيم نه اينكه براي آنها چاه كنده و آنها را در حيرت و سرگرداني بيشتر فرو ببريم.