تعداد بازدید: 5596

توصیه به دیگران 1

سه شنبه 8 دی 1394-11:47

به مناسبت میلاد پیامبر مهربانی و رحمت

جنگ هفتاد و دو ملت

به صورت زبانی مرتب ادعا مي شود كه اختلافي بين مذاهب اسلامي نيست و همه مسلمانان با مذاهب مختلف با هم برادر هستند، وليكن در عمل مذهب عليه مذهب برخاسته و جنگ مذهبي راه افتاده و هر روز هزاران مسلمان كشته، مجروح و يا آواره شده، شهرها و كشورهاي اسلامي، يكي بعد از ديگري تخريب مي شوند.


مازندنومه؛ سرویس اجتماعی، دکتر سیف الرضاشهابی: در ابتدا هفدهم ربيع الاول كه مصادف است با تولد آخرين سفير الهي، پيامبر رحمت حضرت رسول محمد بن عبدالله (ص) را  به همه هموطنان عزيز و مسلمانان جهان تبريك و تهنيت عرض مي کنم، به اميد آن كه مسلمانان اختلافات را كنار بگذارند، از تبليغات فرقه اي دست بكشند و وابسته به هر مذهبي كه هستند به پيروان ساير مذاهب به ديده احترام نگاه كنند تا درگيري هاي خونيني كه امروز بين مسلمانان رواج پيدا كرده، رخت بربندد و صلح و آشتي و همزيستي مسالمت آميز جايگزين شود.

      جنگ هاي خونيني كه امروز منطقه خاورميانه را فرا گرفته و مسلمانان به جان يكديگر افتاده اند، مولود دوري از حق و چسبيدن به باطل  و منيت هاي مذهبي است  كه بلائي خانمان سوز شده و کشورهای مسلمان را در خون  پيروان حضرت محمد(ص) غوطه ور ساخته است.

جالب اينجاست كه طرف هاي درگيري خونين در خاورميانه با فرياد "الله اكبر" به جان هم افتاده اند، كشته هاي خود را شهيد مي نامند و اين كشتارها راهی براي بقا و احياي اسلام بر مي شمارند!

این ها غافلند و اگر واقعا به خداي رحمان و رحيم معتقدند نبايد مسلمان کشی راه بیندازند و این گونه مورد تمسخر سیاست مداران غیرمسلمان قرار بگیریم که خانم آنگلا مركل -صدر اعظم آلمان-بگوید:«مسلمانان آواره سوريه و عراق به جاي آن كه به مدينه و مكه بروند، به سمت اروپاي غير مسلمان سرازير شدند !»

    دكتر حسن روحاني -رئيس جمهوری ايران- در مراسم گشايش بيست و نهمين كنفرانس بين المللي وحدت اسلام اشاره داشت كه «بايد جلوي خشونت فكري و گفتماني را بگيريم»؛ سئوالي كه مطرح مي شود اين است كه چه قدرتي بايد جلوی خشونت را بگيرد؟ و از كجا بايد شروع شود ؟ چرا مسئولان كشور ما و ديگر كشورهاي اسلامي جلوي خشونت هاي فكري و گفتماني را بين مسلمانان  نمي گيرند؟ مردم عادي كه كاري از دست شان بر نمي آيد و بر عهده مسئولان جهان اسلام است كه جلوي خشونت را بگيرند.

رفع این معضل مهم بالاخره از يك نقطه بايد شروع شود، اما در وضعيتي كه دولت هاي قدرتمند جهان اسلام در خاورميانه كه در حال حاضر كشورهاي ايران، تركيه و عربستان هستند، از مواضع شان در سیاست خارجی کوتاه نخواهند آمد و امكان جلوگیری از خشونت بین مسلمان ها وجود ندارد.

  به صورت زبانی مرتب ادعا مي شود كه اختلافي بين مذاهب اسلامي نيست و همه مسلمانان با مذاهب مختلف با هم برادر هستند، وليكن در عمل مذهب عليه مذهب برخاسته و جنگ مذهبي راه افتاده و هر روز هزاران مسلمان كشته، مجروح و يا آواره شده، شهرها و كشورهاي اسلامي، يكي بعد از ديگري تخريب مي شوند.

مطمئنا تا زماني كه قدرت های مسلمان منطقه از قدرت طلبي فاصله نگيرند و تنها کیش و روش و سیاست خود را محق جلوه ندهند، خشونت فكري و گفتماني بین مسلمان ها ادامه پيدا خواهد كرد .

به قول حافظ:

جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه

چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند




  • چهارشنبه 9 دی 1394-9:21

    در حاليكه كشورهاي مسيحي از اروپا تا امريكا و ساير نقاط با هم متحد مي شوند كشورهاي اسلامي از هم فاصله ميگيرند و اين فاصله بخشي از ان بخاطر نفوذ غرب در كشورهاي اسلامي است حتي برخي از دولت هاي اسلامي خودشان هم نمي دانند كه در حال اجراي دستوراتي هستند كه غربي ها غير مستقيم به انها ديكته مي كند .

    • سه شنبه 8 دی 1394-22:47

      اگر چه مختصر بود ولی خیلی جالب بود با کمال تاسف دولت های اسلامی منطقه بجان هم افتادند و اسرائیل بهترین استفاده را میکند .


      ©2013 APG.ir