تعداد بازدید: 4865

توصیه به دیگران 3

چهارشنبه 14 تير 1396-10:29

خطر تحریف شاخص های استاندار مطلوب

سوگمندانه باز هم برخی از چهره ها که سالها آنها را به عنوان نماد اصلاح طلبی شهرستان ساری و یا حتی استان می شناختیم اسیر دام عده ای شده اند و از شاخص هایی سخن می گویند که بسی مایه ی شرمساری است/ طرح شاخصِ انحرافی، نظیر ضرورت استاندار شدن یک مدیر ساروی ولو دارای سلیقه ی سیاسی متفاوت باشد موجب سرافکندگی و به عنوان لکه ی ننگ تلقی می شود/ ما ساروی هستیم، آن هم ساروی الاصل و دلمان کمتر از شما برای ساری نمی سوزد. اما بار دیگر تَکرار می کنیم:عبوری نماینده اصلاح طلبان ساری نیست و با تلاش برای استاندار شدن او می باید بر بالین جنازه ی اصلاحات زاری کنید.


 مازندنومه؛ سرویس سیاسی، رضوان مهدوی: یکی از مهمترین ضرورت های فعالیتهای اجتماعی اعم از کنش های فرهنگی و یا سیاسی، مقوله ی آرمان خواهی است. به تعبیر دیگیر اگر علاقه مندی به آرمان ها و اهداف تشکیلاتی را از مجموعه ای حذف کنیم هویتی برای آن جمع باقی نخواهد ماند و اضمحلال حقیقی جریان های اجتماعی رُخ خواهد داد. مقوله ی صدرالذکر در حوزه ی فعالیتهای سیاسی نمود بیشتری خواهد داشت.

پس از گذران دوران انتخابات ریاست جمهوری دوره دوازدهم و تلاش های مستمر بسیاری از کنش گران دلسوز این کشور جهت استمرار فعالیت های مثبت دولت تدبیر و امید و موفقیت قاطع جریان اصلاح خواهی جامعه، هم اکنون انتظار آن است که دولت در تشکیل کابینه و در مقام نصب مسئولان ارشد استان ها در سطوح مختلف مدیریتی پاسخ این تلاش ها را به خوبی بدهد و به انتظارات جامعه جامه ی عمل بپوشاند.

در میان مباحث و تحلیل های متکثری که در باب گزینه های وزارت مطرح می شود خلاء ارائه ی چنین تحلیل هایی در خصوص مسئولان ارشد استان ها، حداقل در مازندران مشهود است.

 به نظر نگارنده حداقل هایی برای اثبات اهلیت تصدی این سمت ضروری است که بدان اشاره می شود:

1-ایمان و تقوا در همه ی شئون که شامل صداقت، امانت داری،مردم داری و... خواهد شد. حضرت علی(ع) در مقاطع مختلف زمامداران منسوب خویش را توصیه به تقوا و رعایت اخلاقیات کردند. نظیر نکته ای که به جناب مالک اشتر فرمودند: پس نیکوترین اندوخته تو باید اعمال صالح و درست باشد. هوای نفس را در اختیار گیر و از آنچه حلال نیست بپرهیز؛ زیرا بخل ورزیدن به نفس خویش، آن است که در آنچه دوست دارد یا برای او خوشایند است، راه انصاف پیمایی(نامه 53نهج البلاغه)

2- اشراف کامل نسبت به معضلات استان و موانع پیشرفت آن

3- توانمندی در مدیریت راهبردی و تبیین نقشه ی راه جهت حل مشکلات استان

4- انتساب مشخص و محرز به جریان سیاسی حائز اکثریت آرا که در انتخابات اخیر جریان اصلاحات است، به جهت آن که استاندار درواقع تالیتلو دولت و به عنوان پیشانی دولت باید دارای گرایش سیاسی همسو با جریان پیروز در انتخابات باشد حال چه در قالب عضویت در احزاب و فعالیت تشکیلاتی و یا لااقل در عرصه ی عمومی سیاسی و تئوری.

قابل ذکر است که سمت استانداری با تصدی ریاست برخی از ارگان ها و سازمان ها که شاید مدیریت یک فرد تکنوکرات نیز کفایت کند متفاوت است چرا که استانداری یک سمت کاملاً سیاسی است.

5- نگاه جامع ، همه جانبه و نبود تبعیض در نگرش به شهرها و مناطق مختلف استان.

موارد صدرالذکر حداقل های اثباتی است که می توان برای احراز صلاحیت یک استاندار مطلوب برای همه ی کشور من جمله مازندران بر شمرد.

در مقاله ی قبل از انتخابات مبحثی را تحت عنوان «لیست گرایی یا لیدرگرایی؟!» مطرح کردم که دقیقاً همان دغدغه  و به تعبیر دیگر زخم کهنه در این نقطه ی زمانی نیز فرصت ظهور یافته است.

سوگمندانه باز هم برخی از چهره ها که سالها آنها را به عنوان نماد اصلاح طلبی شهرستان ساری و یا حتی استان می شناختیم اسیر دام عده ای شده اند و از شاخص هایی سخن می گویند که بسی مایه ی شرمساری است.

از آنجا که جوانان و دانشجویان آرمان خواه ترین نیروهای جامعه هستند بر ما فرض است که با صدایی رسا و برای ثبت در تاریخ این تذکر را به برخی که تعداد آنها شاید به تعداد انگشتان یک دست نیز نرسد، بدهیم که طرح شاخصِ انحرافی، نظیر ضرورت استاندار شدن یک مدیر ساروی ولو دارای سلیقه ی سیاسی متفاوت باشد موجب سرافکندگی و به عنوان لکه ی ننگ تلقی می شود.

آقایان بدانند ما همه به سهم خویش باید پاسخگوی مردم و بدنه ی اصلاح طلبی جامعه باشیم . دست روی فردی بگذارید که علاوه بر ساروی بودن دارای صبغه و سبقه ی روشن اصلاح طلبی، دارای رزومه ی مدیریتی قوی در سطح استان و دارای سابقه ی مطلوب در مدیریت راهبردی استان باشد.

به صراحت عرض می کنم شهردار ساری (با حفظ دیدگاه های انتقادی) که برای شان جهت عرضه ی خدمات نسبتاً مطلوب شهری احترام خاصی قائلم، به هیچ عنوان و با هیچ معیاری شایسته ی تصدی سمت استانداری نیست.

عزیزان اگر می خواهید او را به عنوان مدیری توانمند مطرح کنید به طور مثال می توانید بفرمائید با اندک بودجه ی عمرانی، خدمات بسیار زیادی در حوزه ی ساخت طرح های زیرساختی در شهر ساری ارائه کرده یا بفرمائید نبود فساد مالی در شهرداری ساری امری محرز است و یا ایشان دارای مواضع شفاف اصلاح طلبی هستند، اما نگوئید فلانی ساروی است پس چون ساروی است باید استاندار بشود!

همه  ما تکلیف بر امر به معروف و نهی از منکر داریم و موظفیم با نصیحت و طرح انتقادات، حق دوستی را برای دوستان خویش به صورت کامل ادا کنیم، لذا بر پایه ی همین بنیاد فکری و اعتقادی به عنوان یک ساروی تذکر می دهم این راه شما به صواب نیست.

شهردار ساری حداقل ضعفش آن است که به تعبیر رئیس جمهور محترم شناسنامه ی سیاسی ندارد. نه در بین برخی از اصولگرایان (جبهه پایداری) جایگاه ویژه ای دارد(می توان به مواضع و نامه نگاری های برادران زارعی اشاره کرد) و نه در بین بدنه ی اصلاح طلبی جامعه و عموم نخبگان سیاسی اصلاح طلب جایگاه موجهی دارد.

خاطره ی التهاب آفرینی او در انتخابات دوره قبل مجلس را فراموش نکرده ایم که با یک کُنش مبتدیانه فضای شهر را پرآشوب، ملتهب و امنیتی کرد. به راستی چنین فردی چطور می تواند بُحران های استان را حل و فصل کند؟!

از انتخابات پرحاشیه شورای شهر ساری می گذریم، اما لیدرهای محترم بفرمائید فردی که در بهارنارنج بازی و در مقام تقابل با شهرستان بابل ید طولائی دارد، چطور می تواند بُحران های منطقه ای را مدیریت کند؟ شما را چه شده است که نام او را به عنوان گزینه ی استانداری دیار علویان مطرح می کنید؟! برای سئوال های مردم چه پاسخی خواهید داشت؟

نوشتیم و بازهم با صدای رَسا اعلام می کنیم: عبوری با همه ی خصوصیات مثبت و یا منفی در حوزه ی شهرداری ساری، صلاحیت استانداری را ندارد و مطمئناً اصلاح طلب نیست، لطفاً اصلاح طلب سازی نفرمائید که این جریان از چنین ماجرایی صدمات فراوانی دیده است، چه در حوزه ی تشکل های دانشجویی هم نام و چه احزاب به اصطلاح اصلاح طلب!
ساری را بد نام نکنیم.

قرار نیست اجحاف به ساری در سطح مدیران استان با استانداری هر فرد ساروی جبران شود که مطمئن باشیم با انتخاب نا بجا این امید برای همیشه از آسمان ساری رَخت خواهد بست.

عذرخواهم که گاهی اوقات اتخاذ چنین ادبیاتی در دنیای سیاست روا می شود و ناچار به استعمال این سبک می شویم. به همین مناسبت ضروری است در پایان نیز تأکید کنم ما ساروی هستیم، آن هم ساروی الاصل و دلمان کمتر از شما برای ساری نمی سوزد. اما بار دیگر تَکرار می کنیم:عبوری نماینده اصلاح طلبان ساری نیست و با تلاش برای استاندار شدن او می باید بر بالین جنازه ی اصلاحات زاری کنید!

 


  • مهندس علیپاسخ به این دیدگاه 3 0
    سه شنبه 27 تير 1396-14:15

    عزیزان اگر می خواهید او را به عنوان مدیری توانمند مطرح کنید به طور مثال می توانید بفرمائید با اندک بودجه ی عمرانی، خدمات بسیار زیادی در حوزه ی ساخت طرح های زیرساختی در شهر ساری ارائه کرده یا بفرمائید نبود فساد مالی در شهرداری ساری امری محرز است و یا ایشان دارای مواضع شفاف اصلاح طلبی هستند، اما نگوئید فلانی ساروی است پس چون ساروی است باید استاندار بشود!
    جملات جالبی فرمودید ، یعنی کسی که با هزاران میلیارد تومان فقط توانست چند پروژه کوچک شهری آنهم با نواقص بسیار احداث نماید و وضعیت مالی شهرداری را هم که همگان از آن مطلع هستیم را می خواهند بکنند استاندار .
    البته از آقای مهندس یوسف نژاد بعید نیست که از اینگونه اقدامها بنماید ، زیرا به قطع یقین ایشان در تأئید انتخابات شورای شهر ساری... که همگان از آن آگاه هستند نقش داشته است شاید هم چون ایشان هم قبلا شهردار ساری بوده است کمی با آقای عبوری هم مسلکی می فرمایند .
    امروز باب شده است که می گویند در دوران آقای عبوری کارهای بزرگی صورت گرفته که قبلی ها نتوانستند انجام بدهند که این امر نشأت گرفته از غرض ورزی و قضاوت غلط آنهاست ، چگونه آنها می توانند دوران 8 سال جنگ که همه سرمایه و نیروی انسانی معطوف به دفاع از مملکت بوده است و یا دوران تحریم سخت و بودجه اندک کشور را با دورانی که آقای عبوری شهردار ساری بوده است و نفت بشکه ای 100 دلار بفروش می رفته است را مقایسه کنند . الان هم کفگیر شهرداری به ته دیگ خورده است و صدها میلیارد تومان بدهی دارد که معلوم نیست کدام بخت برگشته ای وارث آن خواهد شد .

    • دوشنبه 19 تير 1396-22:8

      باید یک استاندار بیاد که 1. خوش تیپ 2. تبحر در امور بودجه 3 . سمت وزارت کشوری داشته باشه 4 . سابقه استادی دانشگاه 5 . معتدل . هر کس 5 معیار داشته باشه خوبه

      • يکشنبه 18 تير 1396-18:31

        با عرض سلام
        ضمن تایید همه مطالب مطرح شده بنده نیز با نظر شما موافقم
        در ضمن یکی از حسن های دکتر فلاح این هست که به دیگران فرصت انتقاد داده اند و هر فردی میتواند نسبت به عملکرد ایشان انتقاد کند که این کار بسیار ارزشمند است.دوره های قبل که یکی از استانداران 8 سال بر مسند مقام ارشد استان بودن اصلا به هیچ فردی اجازه انتقاد نمیدادند.در ضمن دکتر فلاح بسیار مردمی هستند و به راحتی میتوان وقت ملاقات حضوری با ایشان گرفت.استانداران قبلی حداقل بایستی 1 ماه در انتظار ملاقات حضوری صبر میکردیم.
        با تشکر از شما

        • يکشنبه 18 تير 1396-10:35

          سلام
          برای ما مازندرانیها استانداری حد وقواره آقای فلاح که اختیاری از خود ندارد ،انتخاب می نمایند.

          • جمعه 16 تير 1396-7:20

            سلام
            یک ماه تمام تلاش کردید انتخابات شورای ساری را باطل اعلام کنید ولی آخرش موفق نشدید و سکوت کامل خبری نمودید و در حال حاضر هم تلاش میکنید که عبوری استاندار نشود. احسنت بر شما

            • چهارشنبه 28 تير 1396-16:53

              ضمن عرض سلام و خسته نباشید محضر تمام هم استانی های عزیز و خون گرم مازندران. و ضمن عرض خسته نباشید و خداقوت به کارکنان سایت محترم مازند نومه به نظر بنده که کارمند شهرداری یکی از شهرهای مازندران می باشم باید بگم که آقای وفایی نژاد که مدیرکل محترم فعلی بازرسی می باشند به دور از هرگونه چاپلوسی لرزه ای هرچند کم اما زیربنایی و شایسته در شهرداری های استان صورت دادند خصوصا اینکه ایشان مسئول طرح تکریم مردم نیز هست امیدواریم که با وجود ایشان سرمنشا کارهای اصولی و زیربنایی بیشتری در مازندران به لحاظ تکریم ارباب رجوع باشیم. در ادامه عرض مینمایم درست است که برخی دوستان در شرایط فعلی استاندار ایشان را لایق مسند استانداری میدانند اما استاندار شدن انسان کارکشته - ورزیده - سرد و گرم روزگار کشیده و استخوان ترکانده میخواهد کسی باید باشد که حق و حقوق مردمش را زنده کرده و با قدرت تمام در جهت رفع مشکلات جوانان که اصلی ترین آن اشتغال است بکوشند و با رایزنی با سرمایه گذاران و یا حتی شرکتهای خارجی باری را از دوش دولت محترم منتخب بردارد و با ایجاد اشتغال بارقه های امید را در خانواده های جوانان زنده نماید چون والدین حاضرند گرسنه باشند ولی فرزندان حداقل ذکور آنان شاغل باشند و دل خوش داشته باشند نه اینکه از شدت بیکاری مبتلابه انواع بیماریهای روانی و روحی گردند. در ادامه باید عرض کنم بنده با شناختی که از آقای وفایی نژاد دارم ایشان سالیان دراز حدود 25 سال در اداراتی همچون اداره کل بازرگانی – اداره کل صنایع – اداره کل جهاد - اداره کل شهرکهای صنعتی و اداره کل امور اقتصادی استانداری دارای سمت های خطیر استانی بودند و نشان دادند که اگر به ایشان بها داده شود حرفهای زیادی در اموراقتصادی و سرمایه گذاری داخلی و خارجی برای گفتن دارند همچنین به لحاظ اخلاقی نیز ازسلامت کامل مالی و اخلاقی بهره مند می باشند و به نظر بنده باید جای ایشان در جایگاه معاونت امور اقتصادی و منابع استانداری باشد و نه مقام استاندار. چون بسیار سریعتر و چالاک تر و با برنامه تر از معاون محترم فعلی میتوانند عمل نمایند. در ادامه عرض کنم لطفا با انصاف پیغام بگذارید ؛ جایگاه آقای عبوری شهردار فعلی ساری بسیار خوب است چون هنوز در سطح استانی عملکردی ندارند و نهایتا میتوان ایشان را به لحاظ تخصصی مدیرکل امور فنی و یا امور شهری در استانداری نصب کرد تا تجربه کافی را کسب نمایند. صرفا اینکه ایشان چند تا پل رو در ساری در زمان ایشان افتتاح شده که نمیشود ...

            • اصلاح طلبپاسخ به این دیدگاه 51 4
              پنجشنبه 15 تير 1396-15:4

              بنظر این جماعت باید جوابگوی رای مردم باشن
              مردم ساری به دکتر روحانی رای ندادن که امثال جناب آقای عبوری بر اریکه سکان داری استان بنشینند

              • ایران منشپاسخ به این دیدگاه 46 8
                پنجشنبه 15 تير 1396-1:28

                درود بر جوانان وطن
                درود بر رضوان عزیز که سرشار از دغدغه و احساس مسئولیت می باشد و صادقانه حرف هایش را رسانه ای نمود .
                از جناب مهدوی تشکر می کنم که بعنوان یک جوان آمدند و حرف هایشان را بیان نمودند و تشکر می کنم از مدیریت سایت مازندنومه که در انعکاس نظرات جوانان هم تلاش می کنند.
                درستش همین است که جوانان هم در تصمیم گیری دخالت داشته باشند زیرا اینان همانانی هستند که جماسه حضور را در انتخابات رقم می زنند و لذا باید در همه حال دیده شوند البته در کنار پیشکسوتان و اهالی خردمند و دلسوز کشور و مردم نه منفعت طلبان و فرصت طلبان که این روزها را روزهای تفسیم غنائم می پندارند ...
                نظر به اینکه بنده با تعیین شاخص استاندار ساروی یا غیر ساروی مخالفم و این را هم به حضرات موثر در تصمیم گیری عرض کردم ، و لذا بعنوان کسی که به شایسته سالاری اعتقاد دارم پیشنهاد می دهم برای انتخاب استاندار بر روی شاخص ها تمرکز شود و گزینه ها با شاخص ها ارزیابی شود و دو سه نفری که امتیاز بالاتری آوردند به وزارت کشور معرفی شوند، هیچ ایرادی ندارد که چه کسی انتخاب می شود اما کسی انتخاب شود که توان مدیریت استانی که با تمام داشته هایش به نابودی می رود را داشته باشد و بتواند توسعه را در این استان رنگ و بو ببخشد ...
                فقط همشهری من باشد و حالا نوبت ساری هست و جوان باشد و فلان باشد را کنار بگذارید که به حتم نمی تواند شاخص مناسبی باشد ضمن اینکه خنده دار هم هست ...
                بله در صورتی که بین دو یا چند نفر یک ساروی در شرایط مساوی قرار بگیرد درستش این است که آسیاب به نوبت شود اما صرفا نوبت ما هست را نمی شود پذیرفت ...
                جناب عبوری هم می تواند یک گزینه باشد و در ترازوی ارزیابی قرار بگیرد .
                اما بقول مازندرانی ها : "خِدا وکیلی شورتی بازی در نیارین "...

              • پنجشنبه 15 تير 1396-0:34

                سلام، موافقم

                • چهارشنبه 14 تير 1396-22:53

                  عبوري عزيز مازندران تو را ميخواهد...

                  • چهارشنبه 14 تير 1396-18:52

                    درود بر آقای مهدوی
                    توجه به شاخص پایگاه فکری افراد اولین و مهم ترین شاخص انتخاب مسئولین ارشد استانی است.

                    • چهارشنبه 14 تير 1396-18:48

                      کاش بزرگان ما ابرو و اعتبار سیاسی خود را هزینه افرادی فرصت طلب و موج سوار نکنند

                      • چهارشنبه 14 تير 1396-18:28

                        با سلام و عرض ادب
                        بسیار عالی و زیبا بیان داشته اید.دقیقا با انتخاب نابجا امید برای همیشه رخت خواهد بست
                        امیدوارم به گوش مسئولین برسد
                        ممنون از شما

                        • اصلاحگرپاسخ به این دیدگاه 76 11
                          چهارشنبه 14 تير 1396-15:13

                          از بعضی که نام بزرگ دارند بعید بود که چنین در دام پوپولیسم گرفتار شوند


                          ©2013 APG.ir