تعداد بازدید: 2446

توصیه به دیگران 1

يکشنبه 25 مرداد 1383-0:0

مازندران در سال 82 بيش از 122 هزار تن گوشت سفيد توليد كرده است

ميزان توليد گوشت سفيد استان مازندران در سال 82، بيش از 122 هزار تن بوده است.


از ميزان 122 هزار و 158 تن گوشت سفيد توليد شده انواع طيور استان مازندران در سال 82 ، بيشترين ميزان توليد متعلق به مرغ گوشتي با 115 هزار و 815 تن، معادل 81/94 درصد كل توليد استان بوده است. براساس اين گزارش، شهرستان آمل با توليد 20 هزار و 618 تن، معادل 80/17 درصد، رتبه اول را به خود اختصاص داده و شهرستان رامسر با توليد 286 تن، معادل 25/0 درصد، كمترين رتبه را در اين گروه دارا است. گفتني است، از ميزان 4 هزار و 126 تن توليد گوشت سفيد مرغ مادر گوشتي، شهرستان نور با 789 تن، معادل 12/19 درصد، رتبه اول و شهرستان بهشهر با 26 تن، معادل 63 درصد، كمترين مقدار را به خود اختصاص داده‌‏اند و شهرستان‌‏هاي رامسر و چالوس فاقد توليد گوشت مرغ مادر گوشتي در سال 82 بوده‌‏اند. اين گزارش حاكي است، از ميزان 511 تن توليد گوشت سفيد تخم گذار ، شهرستان آمل با 148 تن، معادل 96/28 درصد، رتبه اول و شهرستان چالوس با 6 تن معادل 17/1 درصد، آخرين رتبه را به خود اختصاص داده است و شهرستان‌‏هاي رامسر، نور، محمود آباد، جويبار و نكاء فاقد توليد گوشت سفيد مرغ تخم گذار در سال 82 بوده‌‏اند. گفتني است، از ميزان يك هزار و 211 تن توليد گوشت سفيد مرغ بومي، شهرستان بابل با 224 تن، معادل 50/18 درصد، رتبه اول و شهرستان نكا با 23 تن توليد معادل 90/1 درصد، رتبه آخر را دارا بوده‌‏اند. براساس اين گزارش، از ميزان 267 تن توليد گوشت سفيد اردك، شهرستان چالوس با 55 تن، معادل 60/20 درصد، رتبه اول را داراست و شهرستان نكا با 5/2 ش معادل94/0 درصد آخرين رتبه را دارا بوده‌‏اند. همچنين، از ميزان 5/157 توليد گوشت غاز، شهرستان بابل با 7/49 تن، معادل 56/31 درصد رتبه اول را به خود اختصاص داده و شهرستان‌‏هاي چالوس، قائم شهر و نوشهر با اين توليد معادل63/0درصد در رتبه آخر قرار دارند.


    ©2013 APG.ir