معاون اداره کل امور اجتماعی استانداری مازندران گفت: به دلیل عدم اختصاص بودجه های لازم برای ایجاد نقاط ساحلی تحت پوشش طرح دریا ، تعداد غرق شدگان در نقاط غیر مجاز و خارج از طرح در حال افزایش است.
علی عبیدی ضمن اعلام این مطلب افزود: بر اساس برنامه سال گذشته که در شورای اجتماعی کشور نیز طرح شد و باید دربیش از 50 نقطه ساحلی طرح دریا اجرا می شد و این تعداد در سال 83 به 75 طرح می رسید ، ولی متاسفانه به دلیل عدم حمایت مالی تعداد نقاط ساحلی مطلوب در سطح استان به انگشتان دست نمی رسد.
وی افزود: بر اساس آمار های موجود بیشترین تعداد غرق شدگان و مشکلات اخلاقی مربوط به مناطق غیر مجازو نقاط ساحلی خارج از طرح می باشد البته در برخی موارد حق با مسافر است زیرا برای پذیرش مسافری که به قصد دریا به استان های شمالی سفر می کند اگر مناطق مجاز برای شنا کردن نیابد وارد محدوده های خارج از طرح می شود.
معاون اداره کل امور اجتماعی استانداری مازندران در ادامه اظهار داشت: با توجه به اینکه از تمام نقاط کشور برای استفاده از سواحل دریای خزر به استانهای شمالی سفر می کنند لذا برای اجرای طرح دریا و ایجاد نقاط ساحلی درخور مسافران تابستانی داشتن نگاه عمومی به مقوله دریا و اختصاص بودجه ها و اعتبارات ملی برای بازسازی سواحل نیاز است .
وی در پایان گفت: اعتبارات استانی و شهرستانی برای فراهم سازی تسهیلات لازم برای توریست ها و مسافران تابستانی کافی نیست، آن چیزی که مهم است و مشکل ایجاد کرده این است که هنوز نتوانستیم برای مسئولان جا بیاندازیم که دریا یک مقوله ملی و فرااستانی است و برای نگهداری و آماده سازی آن نیز باید هزینه از محل اعتبارات ملی شود .
وی با اشاره به اختصاص دو میلیارد تومان بودجه برای بحث ایرانگردی استان مازندران ، تصریح کرد: از این مقدار مبلغ بسیار کمی مختص طرح دریا می باشد در حالیکه ایجاد هر طرح دریا حداقل به 200 میلیون تومان بودجه نیاز دارد.