دوشنبه 13 تير 1390-16:28
زنهار! از این رویه دست برداریم
...آقاي استاندار،سفرهای تفریحی به ترکیه و مالزی وحتی مکه و کربلا فرع است و گاه مفسده هم به شمار می رود. احیا زندگی یک خانواده فروپاشیده از فقر یا اعتیاد یک اصل است/نباید اجازه دهید دراستان تحت حاکمیت شما فقیران به فقر راضی شوند و اصحاب ثروت وقدرت به بیت المال و حتی گردونه حاکمیت در استان دست درازی کنند.(يادداشتي از عبدالوحید فیاضی،مشاور سابق وزير آموزش وپرورش)
مازندنومه:نوشته زير سر مقاله شماره 115 نشریه سوردار است که نسخه اي از آن از سوي نويسنده،براي انتشار در مازندنومه، ارسال شده است.
------------------------
مسئولیت در نظام اسلامی از اهمیت و ظرافت خاصی برخوردار است.حاکمان مسئولیت بزرگ اداره امور را در حالی دارند که نگاه دیگرشان باید به آخرت خود و مردم نیز باشد.
به عبارت دیگرحاکمیت مسئول تامین امنیت رفاه و آسایش وایمان مردم است.این جاست که حاکمان ضرورتا باید پیراسته از تعلقات مادی وآراسته به حیات معنوی باشند.
خاصه برای حاکمیت بر مردی که همه ی پاکی و صداقت از همه ی سرمایه های انسانی و مادی خود برای اعتلای کلمه ی حق و آرمانهای متعالی اسلام قیام کرده اند.
انتظار مردم از کارگزاران توجه به تکلیف مهم اجتماعی, فرهنگی,سیاسی واقتصادی آنان برای توسعه وترقی ایران اسلامی و نیز استان مازندران است.
مسئولان باید به جای ورود به مباحث غیر ضرور، به چالش های اساسی استان توجه کنند.شخص استاندار محترم نفراول توجه کننده ی به این مهم است و سپس نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی،باید همه ی هم و غم شان را برای توسعه مازندران معطوف بدارند.
اینکه مردم مازندران در مقایسه با استان های دیگر با مشاهده ناکامی ها و سرشکستگی ها در خمیازه دریغ و درد می افتند چه کسی باید پاسخگو باشد؟
مگرسرزمین طلایی و تاریخی مازندران لیاقت ترقی در تراز استان تفتیده همجوارش را هم ندارد؟ از نمایندگان جدید و مخصوصا مادام العمر استان مازندران باید پرسید؟ آیا مازندران با طبیعت مرطوبش وسرانه بالای باران وآب های سطحی خدادادی اش باید دچار خشکسالی شود؟!
از استاندار محترم باید پرسید آیا مازندران با این همه جاذبه اکوتوریسم وتنوع اقلیم طبیعی اش که همه ی ایرانیان وتوریسم خارجی را مجذوب خود کرده است .باید هنوزمحروم از راههای مواصلاتی مناسب و امن باشد؟
راستی میزان پیشرفت های مصوبات سفر سه گانه دولت نهم در بخش های زیربنایی استان چقدر است؟ چگونه می شود از کنار چنین مسائل مهم و چالش های جدی به راحتی عبور کرد؟
جناب استاندار !حضور شما در بین مردم وگرامی داشت علما و شهدا ستودنی است.ترویج فرهنگ تکریم به روحانیت که پیشه کرده اید در خور تحسین است.امر کردن مدیران کل ومسئولین به شرکت در یک مراسم غیرضرور وگاه با حاشیه سیاسی شاید هم قابل تامل یا در خور گذشت باشد،لیکن پرداختن به اصول و وظایف توسعه و عمران مردم یک اصل است.
نباید اجازه دهید دراستان تحت حاکمیت شما فقیران به فقر راضی شوند و اصحاب ثروت وقدرت به بیت المال و حتی گردونه حاکمیت در استان دست درازی کنند و هنوز هم سهم خواهی انحصار طلبانه در مرکز استان ودر مناطق دیگر جاری باشد.
شما مدافع حقوق مردم ونیابت دولت پاک را برعهده دارید،اجازه ندهید ناپاکی همچنان در چهره ی شهرهای شما رخ بنمایاند.
جناب استاندار همواره مدیران و مردم را امر به نهج البلاغه می فرمایید ؛بسیار خوب:"و لایکونن المحسن وامسی" حال فرماندار خاطی و دارای فساد مالی را عزل کن واو را حداقل پس از دوران بازنشستگی اگر مجازات نمی کنی به خانه ی خوشبختی های برپاشده از قدرت و ثروت بفرست، هر چندان در چنبره زیاده خواهی برخی و نیکان معطل نباش .
جناب استاندار بهتر می داندکه امیرالمومنین علی (ع) بخت برگشتگی دولت هارا به اضلاع اربعه برشمرده است.
ضایع کردن اصول و تمسک به فروع وانگهی میدان دادن اراذل و اوباش و برکناری افاضل از نشانه های بخت برگشتگی است.
دیدارها و آداب اجتماعی فرع است و ریشه کنی فقر و فساد وتبعیض اصل بنیادین است.حمایت از مدیران خدوم و مومن وارزشی یک اصل است و عزل مدیران نالایق و ناپرهیزگار هم یک اصل است.
سفرهای تفریحی به ترکیه و مالزی وحتی مکه و کربلا فرع است و گاه مفسده هم به شمار می رود. احیا زندگی یک خانواده فروپاشیده از فقر یا اعتیاد یک اصل است.
نجات جان یک انسان دریک بیمارستان فاقد امکانات شهرهای استان یک اصل است وچه فراوانند اصول اما گرویدگان و روی آورندگان به آن اندک!
و چه فراوانند فروع و روی آورندگان به آن بسیار ! و در پیشگاه خداوند پاسخگویی به مردمی که از همه ی وجودشان برای اسلام وانقلاب گذشتند بسیار دشوار. زنهار از این رویه دست برداریم.