چهارشنبه 30 فروردين 1391-0:3

وفایی نژاد:دوستان به چالش های پیش رو پاسخ دهند

مدیرعامل شهرک های صنعتی مازندران گفت:توسعه ارائه خدمات پس از فروش،مهم ترين عامل جذب مصرف كننده است/ پيوند صنعت و دانشگاه تاثير بسزايي بر كيفيت كالاها خواهد داشت/شرايط زيست محيطي يكي از بزرگترين عوامل چالشي در حوزه توسعه شهرك هاي صنعتي است.(بسته ويژه سال تولید ملی-3)


مازندنومه،محمداسماعیل بخشی سورکی:مديرعامل شهرك هاي صنعتي مازندران با بيان اينكه كار ما در بخش شهرك هاي صنعتي ايجاد فرصت و زمينه سرمايه گذاري براي توليد كنندگان و صنعتگران است ، افزود: در زمينه چالش هاي پيش رو،دوستان در حوزه صنعت و معدن بايد پاسخگو باشند.

عباسعلي وقايي نژاد گفت: مازندران در طول ساليان اخير روند و حركت رو به رشدي در توسعه صنايع و در بخش هاي مختلف داشته است.

مدير عامل شهرك هاي صنعتي استان با بيان اينكه در حال حاضر در 38 ناحيه شهرك صنعتي داريم افزود:در سطح استان 1900هكتار زمين صنعتي با مشاركت 2250 طرف قرارداد با شهرك هاي صنعتي در حال فعاليت و بهره برداري است.

وي لزوم توجه به شرايط سرمايه گذاري در استان را مهم ترين عامل ايجاد شرايط لازم و بستر مناسب براي صنعتگر و سرمايه گذار عنوان كرد و گفت: اگر اين كار صورت گيرد سرمايه گذار هم با فراغ بال،طرح و برنامه خود را اجرايي خواهد كرد.

به گزارش مازندنومه، وفايي نژاد ابراز داشت: آنچه كه در سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني براي ما مهم است سرعت در ايجاد واحدهاي صنعتي و بهبود فضاي صنعتي در استان است.

وي شرايط زيست محيطي را يكي را بزرگترين عوامل چالشي در حوزه توسعه شهرك هاي صنعتي عنوان كرد و اظهار داشت:بايد بتوانيم با لحاظ اعتبارات مناسب براي توليد تصفيه خانه هاي صنعتي ، پساب هاي صنعتي اين واحد ها را در راستاي سازگاري با محيط زيست سامان دهيم.

مديرعامل شهرك هاي صنعتي استان ادامه داد: مديران استان نيز بايد از محل اعتبارت ، تملك دارايي ، بودجه هاي دارايي و عمراني مبالغي را جهت توسعه صنعت و شهرك هاي صنعتي اختصاص دهند.

وي در ادامه این گفت و گو ارائه خدمات و تسهيلات مناسب از جمله آب ، برق و گاز در حداقل زمان و هزينه به واحدهاي صنعتي و سرمايه گذاران را عاملي براي ايجاد بستر مناسب جهت توسعه اين واحدها در استان دانست.

وفايي نژاد قميت ملك و زمين در مازندران را يكي از عوامل اساسي بازدارنده در توسعه شهرك هاي صنعتي دانست و گفت:بايد زمين هاي مرتبط با حوزه منابع طبيعي كه جزو مايملك ملي و دولتي است و با ارائه خدمات مناسب و با كاهش قميت تمام شده در اختيار سرمايه گذار قرار دهيم تا با جذب سرمايه گذار و ايجاد زمينه رقابت فضا را براي توسعه فراهم كنيم.

وي در ادامه ضرورت شناخت كامل از موقعيت و فضاي سرمايه گذاري در استان، داشتن توجيه اقتصادي به منظور ماندن و حضور در عرصه رقابت هاي صنعتي داخل و خارج را از الزامات توسعه صنعت در استان برشمرد.

مديرعامل شهرك هاي صنعتي استان با بيان اينكه روند صادرات استان رو به رشد است ، افزود: هر چه ميزان درصد صادرات محصول بيشتر باشد نشانگر افزايش رقابت و مرغوبيت كالا در مقايسه با اجناس و كالاهاي خارجي است.

وي ادامه داد: تداوم حضور در عرصه هاي جهاني مستلزم بالاتر بردن كيفيت محصولات است كه با افزايش اين شاخصه در سال اخير شاهد اين روند پيشرفت بوده ايم.

وفايي نژاد فرهنگ استفاده از كالا و محصولات ايراني را يكي از الزامات توسعه و حمايت از نيروي كار و سرمايه ايراني عنوان كرد و گفت: واحدهاي صنعتي ، سرمايه گذران و توليدكنندگان هم بايد از نظر ارتقای كيفيت محصولات، جلب رضايت مشتري و خدمات پس از فروش مناسب تلاش در جذب مشتريان بازار فروش خود كنند.

وي توسعه ارائه خدمات پس از فروش را مهم ترين عامل جذب مصرف كننده دانست و گفت: انجام اينكار در بخش هايي از صنايع پايين دستي باعث اعتماد سازي و لزوم استفاده از اين محصولات در صنايع بالادستي شده است.

مديرعامل شهرك هاي صنعتي استان نظارت دستگاه هاي استاندارد، دانشگاه علوم پزشكي و ساير دستگاه ها و عوامل نظارتي مرتبط را يكي از اصلي ترين شاخصه هاي بهبود كيفيت كالا در كشور و استان عنوان كرد و گفت: اين دستگاه ها با تطبيق توليد واحدهاي صنعتي با معيارهاي بين المللي مي توانند نقش بسزايي در ارتقای محصولات ايراني و ملي داشته باشند.

بر اساس این گزارش، وي پيوند صنعت و دانشگاه را در اين راستا باعث پيشرفت ، توسعه و بهبود كيفيت كالاها و همچنين افزايش شمار مصرف كنندگان كالاها در بازارهاي مصرف داخلي و خارجي دانست.

***

بسته های پیشین سال تولید ملی،حمایت از کار و سرمایه ایرانی را این جا بخوانید:

-با حرف كاري پيش نمی رود http://mazandnume.com/?PNID=V13460

-استاد دانشگاه مازندران:تصميم گيران بايد گوش شنوا داشته باشند http://mazandnume.com/?PNID=V13463