يکشنبه 22 مرداد 1391-23:58
شب قدر،المپیک و تلویزیون ما
دعا برای پیروزی قهرمانان مان در المپیک حق است،وليكن پيروزي يك قهرمان كه قهرماني او تا حدودي مسجل است را به شب هاي قدر نسبت دادن يك حركت ضدارزشي است كه درميان مدت و درازمدت تاثيرات منفي فراوانی برجاي مي گذارد/آيا ورزشكاران آمريكائي يا چيني و.....كه موفق شدند مدال هاي طلا و نقره را درو كنند،درشب قدر قرآن به سركردند؟
از اين كه مردم ايران در ايام مسابقات المپيك ازخداوند بخواهند ورزشكاران ايراني را موفق كند تا درسكوي قهرماني قرارگيرند ، يك درخواست و دعاي حق است و قابل تحسين وليكن پيروزي يك قهرمان كه قهرماني او تا حدودي مسجل است را به شب هاي قدر نسبت دادن يك حركت ضدارزشي است كه درميان مدت و درازمدت تاثيرات منفي فراوانی برجاي مي گذارد. البته ممكن است براي كوتاه مدت تاثيراتي در بخشي ازجامعه كه از رابطه علت و معلول بي اطلاعند،داشته باشد.
براي مثال درشب 19 رمضان كه در اعتقاد شيعيان يكي از شب هاي قدر است،گزارشگران صدا و سيما تمام تلاش شان اين بود كه موفقيت بهدادسليمي و سجاد انوشيرواني و...را -كه تاحدودي مشخص بود صاحب مدال مي شوند-به اين شب و قرآن به سركردن و دعاي مردم نسبت دهند و روي اين موضوع به طور گسترده مانور دادند.
مادران و پدران و نزديكان و همشهريان اين ورزشكاران را هم نشان دادندكه قرآن به سر كرده اند.(بگذريم ازاينكه اين افراد اگر چه به ظاهربر سرشان قرآن بود، چشم شان به تلويزيون دوخته شده و تمام فكر و حواس شان به جاي آنكه به مفهوم واقعي قران و خدا ودعا باشد،به مسابقه بود! )
درشب بيست و سوم همين ماه كه باز هم بنابر اعتقاد شيعيان يكي ازشب هاي قدر است،سه كشتي گير آزادكار كشورمان روي تشك رفتند و قطعا خانواده و دوستان و همشهريان اين سه نفر هم دراين شب،قرآن به سرشدند كه اين ورزشكاران روي سكوي قهرماني قرار بگيرند، درصورتي كه يكي از آن ها حذف شد و دو نفر ديگر فقط توانستند درسايه تلاش و همت غيرقابل وصف شان به مدال برنز دست پيدا كنند.
حال سئوالاتي براي فكرهاي جستجوگر پيش مي آيد،این که:
1-مگراين شب قدر با آن شب قدر و یا اين قرآن به سر با آن قرآن به سر تفاوت دارد كه يك شب قهرمان مي سازد و يك شب به زحمت صاحب برنز مي كند؟
2-آيا ورزشكاران آمريكائي يا چيني و.....كه موفق شدند مدال هاي طلا و نقره را درو كنند،درشب قدر قرآن به سركردند؟