دوشنبه 16 ارديبهشت 1392-22:26
چراغ سینما در ساری خاموش می شود؟
حتی سفر رئیس جمهوری و تصویب احداث پردیس سینمایی درساری نیز به فراموشی سپرده شد/ گویا نمی توان به تصمیم و حمایت های دولتی دل بست ،شورای چهارم باید برای احداث پردیس سینمایی درساری، عزم جدی به خرج دهد.
مازندنومه،عباس مهدوی:سینما در ساری حال و روز خوبی ندارد.این روزها تنها سینمایی که چراغ هنر هفتم را در مرکز استان روشن نگه داشته ، سینما سپهر است که هر چند مانند گذشته پربارش در دهه 60 و70 محل حضور جوانان ساروی نیست، نگذاشته تا نشستن برصندلی های سینما به خاطره تبدیل شود.
ساری شهری است که درخیابان های محدود اما زیبایش، تبلیغات چند فیلم بر سردرآن خودنمایی می کرد . سینما فردوسی ، سینما ایران و سینما فرهنگ ، سینماهایی بودند که جوانان و نوجوانان دهه های گذشته این شهر ,خاطرات بسیاری از آن دارند .
ضرورت وجود سینما در کناردیگر رسانه های فرهنگی یک موضوع بسیار مهم است ، تاجایی که رهبر فرزانه انقلاب معتقدند که "اعتلای سینمای کشور نیازی محسوس است و همه باید این حقیقت را دریابند که هنر مهم و بسیار برجسته سینما برای کشور ، یک نیاز و ضرورت محسوب می شود".
این روزها جوانان ساروی به دلیل کمبود فضاهای فرهنگی و هنری از اوقات فراعت خود به درستی استفاده نمی کنند و هنرسینما می تواند در غنی سازی این لحظات نقش بارزی ایفا می کند.
استفاده از راهکارهای کشورهای موفق درعرصه جذب مخاطب به سینما می تواند کمک شایانی به پرکردن صندلی های سینما دراستان کند .
ساخت سینماهایی با تعاریف و استانداردهای جدید و با امکانات تفریحی و رفاهی می تواند نمونه ای از این راهکارها باشد .
مکان سینما باید برای حضور خانواده ها جذاب باشد،این مهم درمورد مساجدهم صدق می کند . وقتی مسجدی از لحاظ بهداشتی و امکانات ظاهری مناسبت نباشد ، قطعا حضور در آن برای نمازگزار هم جذابیتی ندارد .
درساری کاملا این امر قابل ملموس است که ساکنان این شهر، نیاز مبرم به نشاط و تفریح سالم دارند و بخش مهمی از نشاط آفرینی درجامعه در گرو زیر ساخت های سینمایی است .
ورود شهرداری ساری برای رونق سینما در این شهر تاکنون مورد توجه قرار نگرفته است . تجربه ای که در تهران منجر به احداث پردیس های سینمایی و استفاده گسترده شهروندان شد.
حتی سفر رئیس جمهوری و تصویب احداث پردیس سینمایی درساری نیز به فراموشی سپرده شد. سرانجام سینما فرهنگ و تفاهم نامه استانداری وموسسه سینما شهر برای احیای این سینما نیز محقق شد و این سینما همچنان در چند ستون و میله گرد باقی ماند .
با این حال نمی توان دست روی دست گذاشت و به تماشای ناکامی ها نشست . باید برای اعتلای فرهنگی مرکزاستان کاری کرد.
گویا نمی توان به تصمیم و حمایت های دولتی دل بست، شورای چهارم باید برای احداث پردیس سینمایی درساری، عزم جدی به خرج دهد.
پردیس سینمایی می تواند پای بسیاری ازخانواده های ساروی را به سینما باز کند . تلفیق سینما ، تفریح و امکانات خدماتی و مرکز خرید می تواند علاوه برتامین هزینه های نگهداری سالن سینما ، شرایط متنوعی را برای گروه های مختلف سنی رقم زند .
نتیجه قطعی تاثیر سینما درحوزه های مختلف به اثبات رسیده است . این نقش را در ساری جدی بگیریم.