يکشنبه 3 آذر 1392-22:24

اراده‌ای برای رفع مشکلات شهری وجود ندارد

در جلسه شورای شهر ساری مطرح شد: بعضی از عوامل پشت پرده و دست‌های نهان، تصمیم‌های خود را به شورا القا می کنند/برنامه شهرداری تا پایان آذرماه باید تحویل داده شود/شهرداری مسائل اتفاق افتاده را جدی بگیرد/ با اخبار شورای شهر، گزینشی و حاشیه‌ای برخورد نشود+عکس


مازندنومه، کلثوم فلاحی: جلسه علنی شورای شهر ساری، با پیام تبریک نائب رئیس شورای شهر ساری آغاز شد.

مسعود مدینه که در غیاب رئیس شورای شهر، ریاست این جلسه را بر عهده داشت، گفت: توافق بزرگ ژنو، به رسمیت شناخته شدن حقوق هست‌ای ایران، قهرمانی فوتسال ساحلی و پیروزی تیم ملی والیبال در مصاف با آمریکا را تبریک عرض می کنم.

*شهرداری تا به امروز برنامه مدون نداشت

سید مهدی احمدی به عنوان ناطق قبل از دستور، به صحبت پرداخت. این عضو شورای شهر ساری اظهار داشت: شورای سوم در اواخر دوره و شورای چهارم هم در اوایل دوره خود شاهد حوادث تلخ و ناگوار از دست دادن 2 عضو بودند.

 وی با بیان اینکه بعضی از عوامل پشت پرده و دست‌های نهان، تصمیم‌های خود را به شورا القا می کنند، افزود: دست از سر شورا بردارید و بگذارید 13 فکر و اندیشه در کمال استقلال و بدون فشار سیاسی، تصمیم‌گیری کنند.

 احمدی یادآور شد: این هشدار جدی به کسانی است که چشم طمع بر شورا و شهرداری بستند.

 وی با بیان اینکه ساری تا چه وقت باید تاوان کج‌سلیقگی‌ها را بدهد، گفت: اگر ید واحد شویم می‌توانیم منشا خدمات موثر برای شهر شویم.

 احمدی با اشاره به اینکه شهرداری تا به امروز دارای برنامه مدون نبود، خاطرنشان کرد: برنامه شهرداری تا پایان آذرماه باید تحویل داده شود و بودجه 93 شهرداری، برنامه محور باشد.

*ره آورد اصفهان

در بخش دیگری از این جلسه، محمد جعفری به ارائه گزارشی از سفر به اصفهان و بازدید از برنامه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان پرداخت.

جعفری با اشاره به اینکه روزانه به ازای هر نفر در اصفهان، 460 گرم زباله تولید می‌شود، گفت: 65 درصد از این زباله تولیدی، تر است.

 نماینده شورا در سازمان پسماند، یادآور شد: نگاه شهرداری اصفهان به موضوع پسماند، صرفا درآمدی نبوده و نگاه زیست‌محیطی دارند.

وی با اشاره به اینکه شهرداری اصفهان در بسیاری از مسائل فرهنگی، به صورت مستقیم وارد شده و سرمایه‌گذاری می‌کند، اظهار داشت: در زمینه فرهنگ‌سازی تفکیک زباله از مبدا باید بیشتر کار کنیم.

جعفری تصریح کرد: انجام این بازدید‌ها زمانی می‌تواند روند مثبت بر تصمیمات شورا داشته باشد که بهره‌بردرای بهینه از آن صورت گیرد.

 وی درباره اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا در ساری یادآور شد:‌ شهرداری باید از سازمان پسماند حمایت مالی کرده و در زمینه واگذاری ماشین‌آلات و زمین‌های مرتبط، اقدام کند.

  عضو شورای شهر ساری خاطرنشان کرد: اختصاص اعتبار ویژه در حوزه آموزش و فرهنگ‌سازی، احداث مجتمع صنایع بازیافتی به عنوان منبع درآمد پایدار برای سازمان و شهرداری ، همکاری سازمان‌های مرتبط و اهتمام ویژه در جهت فرهنگ‌سازی کامل جهت تفکیک زباله از مبدا از راه‌کارهای پیشنهادی برای اجرایی شدن کامل این طرح است.

*اراده‌ای برای رفع مشکلات شهری وجود ندارد

 کوروش یوسفی ساداتی هم با اشاره به حادثه غرق شدگی پسربچه‌ای در بارندگی هفته گذشته، اظهار داشت: موارد آسیب‌زای شهری شناسایی شوند تا اتفاق دیگری نیفتاده بتوانیم از حادثه پیشگیری کنیم.

عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه شهرداری مسائل اتفاق افتاده را جدی بگیرد، گفت: به نظر می‌رسد اراده‌ای برای رفع مشکلات شهری وجود ندارد.

یوسفی خاطرنشان کرد: کمیته‌ای شکل بگیرد تا ببیند در حاشیه شهر چه خبر است.

*از رسانه ها گلایه دارم

پرویز شعبانی در این نشست با بیان اینکه از رسانه‌ها گلایه دارم، گفت: با اخبار شورای شهر، گزینشی و حاشیه‌ای برخورد نشود.

 وی یادآور شد: اینگونه نباشد که رسانه‌ها خدمات و تلاش‌ها را نادیده بگیرند و فقط به حاشیه‌ها بپردازند.

*بعد از هر بارندگی گرفتاری داریم

علی‌اکبر ذلیکانی در سخنانی در جلسه علنی شورا، اظهار داشت: بعد از هر بارندگی در شهر، گرفتاری داریم.

 وی گفت: از اتفاق ناگواری که برای پسربچه‌ای افتاد و جان خود را از دست داد ابراز تاسف می‌کنیم.

ذلیکانی با بیان اینکه هیچ‌گاه رسانه‌ای و تبلیغاتی صحبت نمی‌کنم، خاطرنشان کرد: رسانه‌ها امانتدار باشند.

وی ادامه داد: یکی از سایت‌ها مصاحبه‌ای با من داشت و هزینه چهار میلیارد تومانی جمع‌آوری آب‌های سطحی را 400 میلیون تومان عنوان کرد.

ذلیکانی یادآور شد: حرف‌های ما را اگر تلخ و گزنده است هم بنویسید.

وی با بیان اینکه جلوی تغییر کاربری‌های بی حساب و کتاب باید گرفته شود، افزود: یکی از دلایل آبگرفتگی شهر، همین مسئله است.

 ذلیکانی با اشاره به اینکه آبگرفتگی سطح شهر، فقط یکی از تبعات از بین بردن فضای سبز و تغییر کاربری است، گفت: تغییر کاربری فضای سبز محله‌‌ای را دیگر نمی‌توانیم جبران کنیم.