دوشنبه 23 دی 1392-15:25

شهردار ساری:

مشکلات ساری به دلیل اجرایی نشدن طرح تفصیلی است

گزارش+عکس از بازدید خبرنگاران شهرستان ساری از پروژه‌های عمرانی شهرداری


مازندنومه، کلثوم فلاحی: خبرنگاران شهرستان ساری به همراه مهدی عبوری از پروژه‌های عمرانی شهرداری بازدید کردند.

در این بازدید خبرنگاران از پروژه‌های پل ذغالچال، کمربندی شمالی، پارک‌های در دست احداث بهارنارنج، ملت، کوی اتحاد، ساری‌کنار، جهان‌پیما، میانگذر شمالی، سکوی انتقال زباله و ... بازدید کردند.

 اغلب این پروژه‌ها در دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد، تملک اراضی در مسیر بعضی دیگر از پروژه‌ها صورت گرفته و تعدادی هم در عملیات اجرایی فاز یک و 2 قرار دارند.

شهردار ساری اظهار داشت: پل ذغالچال از مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی مرکز استان است و مردم این منطقه سال‌ها آرزوی احداث این پل را داشتند.

مهدی عبوری با بیان اینکه بر اساس مصوبه دولت، قرار بود وزارت نفت و دولت هزینه احداث این پل را پرداخت کنند، ادامه داد: این پروژه هم مثل دیگر مصوبه‌های سفر دولت در مازندران اجرایی نشد و بخش زیادی از هزینه‌های احداث این پل را شهرداری و مردم ساری پرداخت کردند.

عبوری با اشاره به اینکه از پل ذغالچال تا پل داراب 1200 متر مسیر داریم که با تملک و آزادسازی این مسیر، بخش اعظمی از بار ترافیکی شهرستان ساری کم شده و 21 کیلومتر از مسیر دسترسی به جاده سمنان هم کاهش می‌یابد، گفت: اولویت ما در سال 93، تملک این مسیر است.

 وی با بیان اینکه در راستای شعار شهرداری ساری با عنوان هر محله یک پارک، احداث پارک‌های محله‌ای را از مدت‌ها قبل آغاز کرده‌ایم، تصریح کرد: پارک جهان‌پیما به مساحت حدود چهار هزار متر مربع یکی از پارک‌هایی است که احداث آن را به مردم وعده داده بودیم و در دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

  

عبوری در ادامه این بازدید، افزود: در بعضی از پارک‌های محله‌ای به علت وسعت فضا، کتابخانه و فرهنگسرا هم تعبیه می‌کنیم که پارک بهارنارنج یکی از این پارک‌ها است که خانه هنرمندان شهرستان ساری در این پارک، همزمان با احداث پارک راه‌اندازی می‌شود.

 وی با اشاره به اینکه قرار بود تملک اراضی در مسیر پروژه میانگذر شمالی تا پایان امسال به پایان برسد، گفت: کار تملک در مسیر این پروژه، زودتر از موعد مقرر انجام شد.

 

عبوری ادامه داد: پروژه میانگذر شمالی هم از پروژه‌هایی است که در سالیان گذشته باید اتفاق می‌افتاد، اظهار داشت: اگر امروز شهرستان ساری با مشکلاتی مواجه است به دلیل اجرایی نشدن طرح تفصیلی است که تا پایان برنامه 20 ساله طرح تفصیلی شهر ساری اجرایی و شهر ساری به شهری پویا تبدیل می‌شود.

 

 وی درباره احداث کمربندی شمالی یادآور شد: 37 سال از کلنگ‌زنی این پروژه گذشته و می‌توان گفت در یک سال اخیر به اندازه 37 سال گذشته، در اجرایی شدن این پروژه، کار انجام دادیم و تا پایان امسال، یک لاین از کمربندی شمالی به صورت موقت به بهره‌برداری می‌رسد.

عبوری درباره سکوی انتقال زباله با بیان اینکه حمل زباله شهرستان ساری به منطقه پشت کوه، مشکلات زیادی به وجود آورده و یکی از این مشکلات، ریختن شیرابه زباله در مسیر جاده ساری به کیاسر است، گفت: با احداث سکوی زباله و مخزن شیرابه، زباله‌ها به صورت فنی حمل می‌شود و دیگر شاهد ریختن شیرابه زباله در جاده نیستیم.

 

وی با اشاره به اینکه این سکو به صورت فنی احداث شده و یک میلیارد تومان هزینه داشته است، افزود: تا راه‌اندازی نیروگاه زباله سوز، این مرکز را احداث کرده‌ایم و بعد از بهره‌برداری از نیروگاه زباله‌سوز، سکوی زباله کارایی خود را از دست نمی‌دهد بلکه زباله از همین مرکز بارگیری می‌شود.

 عبوری خاطرنشان کرد: با دانشگاه نوشیروانی برای تصفیه شیرابه زباله و تبدیل آن به آب کشاورزی قرارداد منعقد کردیم و روزانه هفت هزار لیتر شیرابه به آب زراعی تبدیل می‌شود.