شنبه 24 بهمن 1383-0:0
اينجا هتل عشق هاي پروانه اي است
گزارشي از سريال هتل پاپلي.
شمال کشور در خاطره همه ما هميشه يادآور ساحل دريا ، جنگل ، بوي نم ، آب تني و... بوده است ، با هوايي که هربار ريه ها را از آن پر کرده ايم نشاط موقتي يک زندگي لذتبخش به زير پوست مان سر خورده است. ساعتي از نيمه شب گذشته است. پيکاني که من و يکي از بازيگران سريال را به بابلسر مي برد ، ساعتي قبل از تهران حرکت کرده و حالا در سکوت ممتد شب ، جاده را دنبال مي کند. آنچه آرام آرام از مقابل چشمانم رژه مي رود ، با آن تصوير هميشگي شمال تفاوت زيادي دارد. انگار در کارگاهي ساختماني حرکت مي کنيم.
هجوم سيمان و آهک و تيرآهن به اين منطقه سرسبز ، شهرهاي حاشيه درياي خزر را به يکي از محله هاي شهر تهران تبديل کرده است.
در دو طرف جاده برج و ساختمان بالارفته و بسختي مي توان براي چند دقيقه نگاه خود را به دريا دوخت.
محمدتقي رنجبر و حسن مير چولي در سومين همکاري مشترک خود ، اين بار داستان ديگري را درباره مشکلات زوج هاي جوان مقابل دوربين مي برند.
«هتل پاپلي» روايتي از چگونگي تبديل شدن ماه عسل زوجهاي جوان به ماه سرکه - شيره است. اين تعبير طنزي است که صبح روز بعد از زبان يکي از دست اندرکاران درباره اين سريال مي شنوم.آسمان شمال کشور بعد از باران شب قبل به آرامش رسيده است.
در يکي از ويلاهاي مجتمع تفريحي -آموزشي بانک رفاه در بابلسر همراه گروهي از دست اندرکاران سريال و بازيگران ، پس از صرف صبحانه ، به جمع عوامل توليد مي پيونديم.
در يکي از ويلاهاي همين مجتمع ، پنجره ها با پتو پوشانده شده تا بتوان از فضاي داخل اتاق به عنوان فضاي شب استفاده کرد.اين توضيحات را فريد کلهر دستيار کارگردان و برنامه ريز سريال مي گويد.
کلهر فيلمنامه اي در دست دارد و از روي آن به روشنک عجميان ، بازيگر نقش فرشته مي دهد.عجميان همان بازيگري است که 2 سال قبل با ايفاي نقش در سريال «کوچه اقاقيا» در ميان بينندگان سيما جايگاه خوبي پيدا کرد. حالا او در اين سريال نقش زني را ايفا مي کند که با مرد مسني ازدواج کرده و حالا به دليل گرفتاري و مشغله بيش از حد همسرش ، مجبور است به تنهايي به مسافرت بيايد.ميرچولي ، تهيه کننده سريال با تلفن همراه خود با مرکز مازندران گفتگو مي کند.اين سريال به صورت مشترک توسط شبکه اول سيما و سيماي مازندران تهيه مي شود و گاه نياز به هماهنگي هايي است که انجام آن به مکالمه اي طولاني نياز دارد. پس از پايان اين مکالمه ، او طي گفتگوي کوتاهي توضيح مي دهد اين سريال در30 تا 40 قسمت توليد مي شود و کلا شامل 7 اپيزوداست.
پيش توليد آن از مرداد ماه آغاز و پس ازحدود 2 ماه ونيم سر انجام در اين منطقه مقابل دوربين رفت.
به گفته وي 50 درصد از سريال در همين لوکيشن مقابل دوربين مي رود. از او درباره اين همکاري مشترک مي پرسم. پاسخ مي دهد: معمولا براي توليد سريال هاي شهرستاني بودجه زيادي صرف نمي شود ، اما طي همکاري خوبي که اين مرکز با ما داشته ، امکانات خوبي همچون فيملرو ، پروچيپ ، تراولينگ ، کرين و... براي ساخت اين سريال در اختيار ما قرار گرفته است.
(jamejamdaily)