يکشنبه 12 تير 1384-0:0
49 درصد هزینه تولید برنج دستمزد کارگر است
دبیر انجمن حمایت از برنج گفت: 49 درصد هزینه تولید برنج را دستمزد کارگر تشکیل می دهد .
جمیل علیزاده شایق افزود: با توجه به این که هزینه تولید برنج در کشور سه تا چهار برابر قیمت جهانی است ، اتخاذ سیاست های مناسب و برنامه ریزیهای صحیح می تواند موجب کاهش قیمت تمام شده این محصول شود . وی گفت: دولت می تواند با مکانیزه کردن کشت برنج و اجرای سیاست یکپارچه سازی اراضی از سوی دولت می تواند موجب کاهش هزینه تولید برنج در کشور شود .
وی با اشاره به نگرانی کشاورزان از افزایش قیمت سموم افزود: قیمت سم و نهاده ها تنها حدود سه تا چهار درصد در هزینه تولید برنج موثر است و کشاورزان نباید در این مورد نگران باشند . علیزاده در مورد ورود ایران به سازمان تجارت جهانی اظهار داشت: کاهش هزینه تولید برنج یکی از عوامل مهم در رقابتی کردن این محصول برای ورود به بازارهای جهانی و سازمان تجارت جهانی است .(mehrnews)
فرستنده:پژمان - (pejman_52@yahoo.com)