چهارشنبه 12 آذر 1393-19:25
مديركل امور اجتماعي استانداري مازندران:برخی افراد عرصه را بر دستگاه های اجرایی تنگ می کنند
قادری: كليدها يكي پس از ديگري درهاي تنگناهاي سياسي را در عرصه هاي مختلف با حمايت و همت مردم باز كرد/شادمان: پارادايم سياسي حاكم بر جامعه موفقيت دولت دكتر روحاني است و نبايد افراد،عرصه را بر دستگاه هاي اجرايي تنگ كنند
مازندنومه؛ سرویس سیاسی، محمداسماعیل بخشی سورکی: پيش از ظهر امروز جلسه شوراي اداري شهرستان مياندورود با حضور شادمان-مديركل امور اجتماعي استانداري مازندران- در سالن همايش دانشكده منابع طبيعي بادله برگزار شد.
ارسطو قادري -فرماندار مياندورود- در اين جلسه با اشاره به مذاكرات هسته اي در وين اظهار داشت: تيم ديپلماسي كشور با نگاه مقام معظم رهبري در سياست خارجي گام بر مي دارد.
وي با بيان اينكه عده اي با نگاه سياسي و جرياني مخالفت ملي مي كنند، افزود:به جاي حمايت از تيم هسته اي كشور، عده اي كه مشكل دارند و بازنده سياسي هستند حرفي را مي زنند كه در مخالفت با رهنمودهاي رهبري است.
نماينده دولت تدبير و اميد در مياندورود به حمايت رهبر معظم انقلاب از تمديد مذاكرات هسته اي اشاره كرد و اظهار داشت: رهبري فرمودند اگر كاري هم صورت نگيرد و توافقي انجام نشود اين امريكايي ها هستند كه ضرر خواهند كرد .
وي به نتيجه روشن مذاكرات در راستاي تامين منافع ملي نيز اشاره كرد و گفت:غرب و امريكا مجبور به آزادكردن بدهي هاي بلوكه شده ايران شده است و اين تمديد به روشني گوياي عقب نشيني دشمن است.
قادري با بيان اينكه نماد انتخاباتي دكتر روحاني كليد بوده است، افزود:عده اي تمسخر مي كردند اما اين كليدها يكي پس از ديگري درهاي تنگناهاي سياسي را در عرصه هاي مختلف با حمايت و همت مردم باز كرد اما باز هم عده اي در تلاشند تا اين كليد را بشكنند و نمي گذارند كه توفيقات بيشتر حاصل شود.
وي به انجام كارهاي مختلف در عرصه هاي سياسي و مديريتي اشاره كرد و گفت: مسئولان در هر اداره و سازماني با هر تفكري از هر حزب سياسي بايد در امور اجرايي با نگاه دولت گام بردارند، چرا كه مردم به اين دولت راي داده اند.
فرماندار مياندورود با بيان اينكه اشتغال يكي از دغدغه هاي دولت و مسئولان در استان و شهرستان است، افزود: متاسفانه نتوانستيم كارگروه اشتغال شهرستان را آن گونه كه بايد فعال كنيم و اميدواريم با همكاري همه دوستان اين كميته را فعال كنيم .
وي در بخش ديگر سخنان خود با انتقاد از برخي ادارات مستقر در شهرستان گفت: لزومي ندارد نماينده دولت مال الاجاره دستگاه هاي ديگر را پرداخت كند، بلكه طبق قانون شش ماه يا يك سال بنده موظف به همكاري مالي در اين زمينه هستم.
قادري ادامه داد: بنده اين كار را نمي كنم، چرا كه در بخش هاي ديگر شهرستان دچار مشكل هستم، بنابراين مديران شهرستاني چانه زني هاي لازم را با مديران استاني خود در اين خصوص انجام دهند.
وي همچنين ابراز داشت: بانك ها بيشتر راغب به كار مردم باشند و بيشتر در مسير سرمايه گذاري و اشتغال به ميدان بيايند، چرا كه مشكلاتي از سوي مردم و سرمايه گذاران جهت دريافت تسهيلات بانكي به ما ارجاع شده است.
نماينده دولت تدبير و اميد در مياندورود گفت:ما مي خواهيم در شهرستان كار كنيم ، اين اعتبار و پول هم، نه به بنده تعلق دارد و نه از آن شما است، بلكه متعلق به مردم است و بايد براي مردم نيز هزينه شود نه اينكه پول را بلوكه كنيم و معلق شود تا جايگاه خودمان را حفظ كنيم.
وي از به كارگيري نيروهاي غير فني و مهندسان كارمند در دفاتر فني روستايي انتقاد كرد و گفت: روزانه چندين مهندس بيكار به دفتر بنده مراجعه مي كنند و نياز است تا بخشداران و دهياران در اين امر ورود پيدا كرده و از نيروهاي متخصص استفاده كنند تا شاهد سامان دهي دفاتر فني در شهرستان باشيم.
*برنامه دولت به اين دليل بايد محقق شود كه خاستگاه ملي و مردمي دارد
علي شادمان-مديركل امور اجتماعي استانداري مازندان- نيز در اين مراسم با تشريح موضوع مديريت از نگاه آكادميك اظهار داشت: در بحث مديريت، دانش و هنر مطرح است و لازمه مدير خوب بودن اين است كه بسترها و زيرساخت نسبي و اوليه در يك فرد فراهم شود تا تحقق مديريت قوي در يك فرد ظهور و بروز يابد.
وي با بيان اينكه بايد يك تحول عميق شناختي در عرصه مديريتي صورت پذيرد، افزود: براي اينكه مديريت از حالت اقبالي به حالت كاري گرايش يابد، بايد هدف گذاري به عنوان يك اصل بنيادين در سازمان ها مطمع نظر باشد.
مدير كل امور اجتماعي استانداري مازندران گفت: نظريه هاي كلاسيك سازمان را وسيله دستيابي به اهداف تعيين مي كنند و هدف هم حالت مطلوبي است كه سازمان در جهت تحقق آن تلاش مي كند.
وي با بيان اينكه در كشور ما در درجه اول هدف گذاري، قانون است افزود: آيين نامه ها و پس از آن نيازها و واقعيت هاي جامعه نيز مي تواند به عنوان اهداف سازماني و ملي مورد نظر باشد.
اين مسئول ابراز داشت: جابجايي اهداف، بدترين آسيبي است كه جامعه با آن روبرو خواهد بود و به همين دليل هدفي كه براي سازمان ها تعريف كردند، حركت در مدار سازمان است اما زماني كه نيازهاي جامعه بر ما حاكم شده است بايد به آن سمت حركت كرد.
وي با بيان اينكه مشكل از جايي آغاز مي شود كه يك مدير در مسير حركت خود، هدف را فراموش مي كند، افزود: كلنگ زني هاي بدون هدف و بدون تامين اعتبار كه در مكاني زده مي شود به دليل اين است كه عده اي به دنبال بهره برداري سياسي در جاي ديگري هستند و در واقع اين موضوع همان جابجايي هدف ها است.
شادمان به استفاده كشور اسلامي ايران از تجارب كشورهاي ديگر در عرصه سياسي اشاره كرد و گفت: اصل تفكيك قوا يكي از اصولي است كه كشور ما نيز آن را با عنوان استقلال قوا در قانون اساسي پذيرفته است و اين موضوع الزام مي آورد كه قوا بر هم نظارت داشته باشند.
وي نظارت را به معناي عدم دخالت عنوان كرد و گفت:هر جا كه بوي دخالت آمد، پارادايم سياسي مورد اقبال جامعه و آزادي به خطر خواهد افتاد.
مدير كل امور اجتماعي استانداري مازندران با تاكيد بر اينكه مردم خواسته ها و توقعاتي از دولت دارند، افزود: برنامه دولت به اين دليل بايد محقق شود كه خاستگاه ملي و مردمي دارد.
وي ادامه داد: پارادايم سياسي حاكم بر جامعه موفقيت دولت دكتر روحاني است و نبايد افراد،عرصه را بر دستگاه هاي اجرايي تنگ كنند.
شادمان كاهش تورم و رونق اقتصادي را از موارد مورد تاكيد دولت و رئيس جمهور دانست و گفت: در عرصه سياست خارجي نيز منطق گفتمان ديپلماسي را بايد در چارچوب صاحب نظران پذيرا بود.
اين مسئول اظهار داشت: ما به عنوان كشوري كه يك فرهنگ 12 هزار ساله دارد بايد از ظرفيت هاي ساير ملل با حفظ اصول و مباني اعتقادي و ارزشي در راستاي توسعه سياسي و اقتصادي و اجتماعي استفاده كنيم و اين مهم ایجاد نخواهد شد مگر اينكه اهداف دولت دكتر روحاني محقق شود.
وي با تاكيد بر اينكه موفقيت دولت، موفقيت حاكميت و ملت است تصريح كرد: اگر دولت در تحقق شعارهاي خود دچار مشكل شود بي اعتمادي مردم به دولت باعث بي اعتمادي به نظام خواهد شد چرا كه دولت برخاسته از مردم است و هر هدفگذاري ديگري خارج از اين حوزه برخلاف منويات رهبري و خواست مردم است.
لازم به ذكر است كه حجت الاسلام رسولي امام جمعه شهرستان نيز به دليل حضور در اجلاسيه ائمه جمعه استان، در اين جلسه حضور نداشت.