سه شنبه 1 ارديبهشت 1388-0:0

عقب گرد

دکترعلي کریمی مله-استاد دانشگاه مازندران- گفت:در چند سال گذشته با وضعیت فرسایش تدریجی سرمایه انسانی و اجتماعی روبه رو بوده ايم.


عضو هيئت علمي دانشگاه مازندران گفت:حیثیت وعزت ملی یکی از سرمایه های نایاب کشور است که باید با تلاش سیاسیون این عزت و حیثیت حفظ شود.

 
علی کریمی مله با اشاره به اینکه انتخابات نقطه عطفی در جامعه محسوب می شود،اظهار داشت : انسانها به عنوان یک خلق کامل می توانند در بزنگاهای حساس به نقطه ای برسند که سرنوشت خود را تغییر دهند .

 این فعال سیاسی با اشاره به اینکه درنظام جمهوری اسلامی این فضا به وجودآمده است تا مردم با حضوردر عرصه انتخابات اعلام موجودیت نمایند، خاطرنشان ساخت : حیثیت وعزت ملی یکی از سرمایه های نایاب کشوراست که باید با تلاش سیاسیون این عزت و حیثیت حفظ شود.

این استاد دانشگاه با پرسش اینکه چه کسی می تواند یک جامعه را سامان بخشد ،و راه برون رفت از این وضعیت نامطلوب را ارائه بدهد، ابرازداشت : متاسفانه طی چند سال گذشته به اذعان بسیاری ازمحققان و کارشناسان علی رغم خواست بلند جامعه با وضعیت فرسایش تدریجی سرمایه انسانی و اجتماعی روبرو بوده است و با توجه نوعی عقب گرد برای تصمیم گیری دچار ضایعه های جبران ناپذیری درجامعه داخلی و بین المللی گردیده ایم .

 عضوهیات علمی دانشگاه مازندران درادامه تصریح نمود: دردنیای متمدن و پیشرفته به عقل کارشناسی دولت اکتفا نمی کنند و این تانکرهای فکری هستند که بدون حضور دولت کارشناسی و تصمیم گیری می نمایند.

وي گفت: این درحالیست که درایران نه تنها ازخردجمعی استفاده نمی گردد، شوراهای عالی جمع می شود و مبتنی برعقل فردی عمل می شود.

دکتر کریمی مله افزود: درشرایط کنونی در زمینه های فرهنگی و سیاسی و همه ظرفیت ها استفاده مطلوبی ازمنابع موجود نمی گردد.

 وی با اشاره به زوال برنامه ریزی و آینده نگري گفت : عدم ثبات در تصمیم گیری ها موجب قانون شکنی و قانون ستیزی گردیده و این در حالیست که مردم به دنبال دولتی قانون گرا هستند .

 استاد دانشگاه مازندران درادامه با ابراز نگرانی از4 هزار تخلف از یک بودجه ملی که از سوی دیوان محاسبات اعلام شد اظهار داشت : متاسفانه با نخبه زدایی ، نخبه ستیزی ، مخالفت با دستگاه های سنتی ،غیر بهداشتی کردن کردار سیاسیون ، اتهام زدن فراوان به جناح مخالف و بیان و ارائه آمارضد نقیض سعی بر پوشاندن این تخلف دارند .

 دکتر کريمی مله با اشاره به مقاله مجله اکونومیست درباره اقتصاد ایران نیز گفت: ایران از نظرمنابع مادی وانسانی براساس گزارش این مجله اقتصادی باید رتبه بیستم وهفتم باشد واین درحالیست که درکارکرد دولتی رتبه 140 و در فضای کسب و کار رتبه 143 قرار داریم.