دلم برای جشنواره ای بی سخنران لک زده
چرا مسئولان در جشنواره های هنری و ادبی سخنرانی می کنند؟/تأسف آورتر آن که همین مسوولان بعد ازسخنرانی خود سالن را ترک می کنند و حاضرنیستند برای احترام به هنرمندان ، ده دقیقه ای بنشینند و چیزی بشنوند .
مازندنومه؛یادداشت مهمان،سید محمد هاشمی:امروزه به مناسبت های مختلف ، جشنواره های رنگارنگ توسط سازمان های فرهنگی هنری برگزار می شود که در کشف وشکوفایی استعدادها بی تأثیر نیست .
درهریک از این همایش ها ازچند مسوول سیاسی استان و شهربرای سخنرانی دعوت به عمل می آید به گونه ای که گاهی موضوع اصلی درحاشیه قرارمی گیرد .
من اگربخواهم ازدیدگاه آسیب شناسی ، این جشنواره های فرهنگی و هنری را بررسی کنم ، بزرگ ترین ومهم ترین آسیب آن ها را همین سخنرانی ها می دانم و نمی توانم راز دعوت ازمسوولان را دریابم.
استاندار یک استان ، معاونان استانداری ، فرماندار یک شهر، بخشدار یک منطقه ، امام جمعه ی شهر، مدیرکل یک سازمان و... چه نسبتی با هنر و ادبیات دارند ؟
اگر مدیر سازمان برگزارکننده ی همایش برای خیرمقدم به مهمانان سخنرانی کوتاهی داشته باشد ، نه تنها عیب نیست که بسیار پسندیده است ؛ اما برای سخنرانی دیگر مسوولان نمی توان توجیهی پیدا کرد.
کمی پرس وجو در میان حاضران یا نظرسنجی از آن ها نشان خواهد داد که همه از سخنرانی ها خسته اند .
تناسب بین سخنرانی با موضوع جشنواره لازم است وکسی منکرآن نیست ، مثلاً اگر در همایش شعر و داستان یا خاطره نویسی ، نویسنده یا شاعری درباره ی موضوع همایش سخنرانی کند حاضران کمتر احساس خستگی خواهند کرد؛اما سخنرانی مسوولان سیاسی شهر چه تناسبی با موضوع این گونه همایش ها دارد؟
متاسفانه هرسال این قضیه را درجشنواره ها پررنگ ترازسال قبل می بینیم . تأسف آورترآن که همین مسوولان بعد ازسخنرانی خود سالن را ترک می کنند و حاضرنیستند برای احترام به هنرمندان ، ده دقیقه ای بنشینند و چیزی بشنوند .
دلم برای جشنواره ی بی سخنران لک زده . سال های نه چندان دور از این جشنواره ها فراوان دیده ام ؛ اما نمی دانم ازکجا این باورغلط به ذهن مدیران سازمان های فرهنگی هنری افتاده که هرچه سخنران بیشتر، جشنواره ها با شکوه تر.
به این عزیزان پیشنهاد می کنم یک بارهم جشنواره ی بی سخنران را در ذهن خود تصورکنند . مطمئنم آن را باشکوه تر از قبل خواهند دید . با کمی جسارت می توان این سنّت غلط را ازجشنواره ها برچید .
امیدوارم به زودی دریکی ازمدیران فرهنگی این جسارت وسنّت شکنی را ببینیم .
- يکشنبه 25 تير 1391-0:0
مسئولين براي سخنراني خودشون همايش و جشنواره ميزارن فقط دوره آقاي بزرك نيا مدير كل سابق ارشاد يادش بخير اينطور نبود وگرنه اصولگرايان همينطور اينطور بودن امان از سخنراني هاي امام زاده آخ خدايا نيار !!!
شرم آوراست كه اطلاعاتشان در باره موضوعات ادبي صفراست اونهايي كه چيزي از شعر سرشان مي شود ديگر به اين مجالس نميان فقط به خاطر سخنراني هاي غير مرتبط و بي سوادي مديران است
فوق العاده راس گفتش فرماندار قائم شهر موقعيت شعر علوي را براي خود دبيرخانه عملكرد قرار داد و الي ..........سخنراني كرد حال ما به هم خورده بود خجالت و شرم و عرق از پيشاني علي اصغري و بقيه ميريخت كاش ميديديد كه بچه مدرسه اي ها ديگر حاضر نشدند به خاطر سانديس بيشينند
سيد عزيز هاشمي راس مي گويد دريغ و افسوس كه اگه سخنراني نكنن پول نميدن - شنبه 24 تير 1391-0:0
در جشنواره سوادکوهیهای مقیم تهران شرکت کنید که در آن علاوه بر تجلیل از فرهیختگان سوادکوهی ،با هنرنمایی هنرمندان سواکوهی به حظ اکمل
می رسید .(در این مراسم خبری از سخنرانی سیاسیون نیست ) .
انشاء ا... در خرداد ماه 92 . - شنبه 24 تير 1391-0:0
مره درد درد خنده گيرنه !
جشنواره شعر علوي قائمشهر برگزار هاكردنه همه سخنراني هاكردنه اما راس بهيمي و بوردمي بعد بشناستمي چندتايي هم شعر بخوندستنه!
خجالت كشمبه بورم والله فرماندار و امام جمعه و مديركل و مجري و .... خسته هاكردنه اماره خدايا به دادما برس - شنبه 24 تير 1391-0:0
این موضوع سخنرانی در جشنواره ها به یک سنت و رسم تبدیل شده.شده عادت مسئولین و روسای عالیمقام!که بیان و پزی بدن و بقول معروف مجلس رو بترکنن.ما چه ها کردیم و چه بالنهائی هوا کردیم.اما در عمل کاری نکردن که بخوان افتخارش رو ثبت کنند.باید این عادت کنار گذاشته بشه. عملکردها جنبه واقعیت بخودش بگیره و اگه مدیری کاری کرد بذاره به اسم وظیفه.بذارین مردم به شما نمره بدن نه خودتون.
- جمعه 23 تير 1391-0:0
اگر قرار باشد که سخنرانی نکنند، برای چه به همایش بیایند؟ خدا خیرشان دهاد! من فکر می کنم از روی دلسوزی سخن می رانند
- جمعه 23 تير 1391-0:0
جانا سخن از زبان ما می گویی.خیلی جالب بود.
- جمعه 23 تير 1391-0:0
سلام بر دوست پار وپیرار و شاعر و نواندیش اکنونم .
سخن حقی است اما ... (کلمةُ حقِ، یُرادُ بهاالباطل).