انتشار:يکشنبه 7 شهريور 1395-8:13
پروژه پرورش ماهی ساحل شهرستان جویبار و چند ابهام
پرورش کپور به تصرف ساحل نیاز ندارد
استاندار و معاونانش رئیس بیشتر کارگروهای استانی از جمله کارگروه امور زیربنایی و کمیسیون ماده 5 هستند، بنابراین بهتر از هرکس دیگر می دانند که برای ساختن یک انبار و سوله و مانند این ها در ملک شخصی کشاورزان چه سختگیری هایی می شود؛ اما از طرف دیگر به یک باره واژه من درآوردی «شهرک شیلاتی» در این مناطق اختراع می شود/ وزیر محترم جهاد کشاورزی اهل نجف آباد اصفهان است، اتفاقا این شهرستان از طبیعت زیبا و سرسبزی برخوردار است، آیا او حاضر است به بنده مازندرانی که حدود سی سال در این استان خدمت کرده ام سی سانتیمتر از این زمین های مرغوب را واگذار کند؟/ پرورش کپور به تصرف ساحل نیاز ندارد. هزاران هکتار آبندان برکه های آبی و مرداب در استانهای شمالی کشور وجود دارد که هم می تواند بزرگ ترین مرکز پرورش ماهیان و هم شغل دوم کشاورزان شود.
انتشار:چهارشنبه 3 شهريور 1395-12:53
بدهکاری 60 میلیارد تومانی مازندرانیها به شرکت توزیع برق
قاسم شهابی: تا پایان سال 94 حدود 14.91 درصد تلفات داشتیم که قصد داریم این تلفات را امسال به زیر 12 درصد برسانیم/ بیشترین تلفات انرژی هم در مناطق جنوبی بابل ثبت شده است/ سال 94 نسبت به سال 93 میزان تلفات انرژی در استان 3 درصد کاهش داشت/ مصرف در روستاها دیگر مانند گذشته با شهرها چندان تفاوتی ندارد. روستاهای ما هم به مناطق پرمصرف تبدیل شدند/در مازندران از مشترکان برق حدود 60 میلیارد تومان بستانکار هستیم که حدود 25 میلیارد تومان از این مبلغ مربوط به ادارات و نهادهای دولتی است/ 80 میلیارد تومان به پیمانکاران بدهکاریم.
انتشار:يکشنبه 31 مرداد 1395-23:49
اقتصاد، کشاورزی و گردشگری در نگین گم شده دودانگه
بخشدار اسبق دودانگه در این یادداشت توضیح می دهد که کشاورزان این منطقه از نظر کشت و پرورش گل محمدی، زعفران و سیب گام های خوبی برداشته اند و اینک نوبت مسئولان است که با تهیه طرح جامع توسعه دودانگه اقتصاد منطقه را شکوفا کنند.
انتشار:چهارشنبه 20 مرداد 1395-9:21
انتقاد شدید فرماندار قائم شهر از ستاد تسهیل در حضور معاون استاندار
محمدی: از بعضی اقدامات ستاد تسهیل در قائم شهر بی خبرم / محمدپور: ای کاش زنگ می زدید!
فرماندار قائم شهر: اسم بعضی واحدهای تولیدی ارائه شده از سوی فرمانداری توسط اداره کل صنعت و معدن حذف و بدون هماهنگی اسم واحدهایی دیگر برای بررسی در ستاد تسهیل لحاظ می شود که ما به عنوان نماینده عالی دولت از آن بی خبریم/ چهار لیست توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای ما فرستاده شد که هر چهار فهرست مغایر با هم هستند و نمیدانم کدام واحد در حوزه شهرستان باید معرفی شوند و تعدادی در این لیست هستند که اصلاً در حوزه کاری من نیستند/ به یک واحد سورتینگی بدون هماهنگی با فرمانداری، یک میلیارد تومان وام می دهند که حداکثر توانش برای ایجاد شغل دو نفر است/ محمد پورعمران: کاش جناب فرماندار با تماس تلفنی که هزینه ی چندانی هم ندارد در خصوص ابهامات مطرح شده جواب می گرفت.
انتشار:چهارشنبه 6 مرداد 1395-14:14
انتقاد لاریمی ها از فرماندار به خاطر دفاع از پروژه ماهی در قفس و پل مجد
وزارت جهاد کشاورزی امانت دار زمین های ملی است، نه مالک آن
آقای فرماندار؛ فکر روزی باشید که بوی بد پسماند مواد غذایی و فضولات ماهیان پرورشی، ساحل آن منطقه را غیر قابل تحمل کرده که هیچکس رغبت آن را نخواهد داشت به آن مناطق پا بگذارد/ چرا 30 هکتار؟ چرا موسسه نصر؟ اصطلاح 30 هکتاری را خودشان بکار می برند، تازه دارند نقشه تصرف زمین های اطراف خود را هم می کشند! مگر قرار است هر چه زمین بکر و ارزشمند وجود دارد را همین حالا مصرف کنیم؟ تکلیف آیندگان چه خواهد شد؟/ وزارت جهاد کشاورزی گفته با احداث پل مجد 30 روستا به ساحل دسترسی پیدا می کنند، لطفا از آنها بپرسید این 30 روستای اکتشافی شما کدامند؟ چرا تا حال به فکر حل مشکل 30 روستا نبوده اند؟
انتشار:چهارشنبه 6 مرداد 1395-11:56
نساجی شماره یک قائم شهر؛ پیر و بی مشتری
نساجی شماره یک قائم شهر که قدیمی ترین کارخانه نساجی در این شهر است، به خاطر ضعف مدیریت در معرض فروش قرار گرفته است. این کارخانه باید واگذار شود و چند بار برای فروش گذاشته شد اما مشتری نداشت. پرسش این است که آیا باز هم می توان به ادامه روند حیات این کارخانه دلخوش بود یا اینکه باید در لا به لای تاریخ نام کارخانه را جست و جو کرد؟
انتشار:چهارشنبه 6 مرداد 1395-9:25
در نشست مشترک مسئولان ساری مطرح شد؛
تاکید بر توسعه گردشگری و فعالیت تجاری ساری و مونته سیلوانو ایتالیا
فرماندار ساری بابیان اینکه احیا مجدد شهر ساری، مدیون شورا و شهرداری است، گفت: غنای فرهنگی دو شهر ساری و سیلوانو به تعاملات بهتر بین مردم کمک خواهد کرد/ سرمایه گذار مجتمع تجاری دنیای آرزو گفت: امیدوارم اقامت کوتاه سرمنشا دوستی مردم دو شهر باشد.
انتشار:يکشنبه 3 مرداد 1395-10:11
انتقاد پیمانکار پروژه ساری-تاکام از دو نماینده شهرستان؛
عشوری: نماینده ها از پروژه اطلاع ندارند/ از دلال ها مصالح می خریم
حسین زادگان: کوتاهی هایی در دولت گذشته انجام شده و اکنون باید چند برابر، زمان و هزینه صرف کنیم تا آن خرابی ها جبران شود/ عشوری: جای تاسف دارد که یکی از نماینده های شهر یا از پروژه اطلاع ندارد که می گوید ما مشکل منابع مالی نداریم و یا دیگری که عنوان می کند به این پروژه 60 میلیارد تومان اختصاص یافته است. مازندران تنها استانی است که مشکل تهیه مصالح را دارد. همه مصالحی که تاکنون در پروژه ساری تاکام مصرف شده را از دلال ها خریدیم.
انتشار:سه شنبه 29 تير 1395-8:24
درباره پروژه ماهی در قفس و پل مجد در لاریم؛
یک پروژه، یک پل و تضاد منافع
موسسه نصر که پروژه پرورش ماهی در قفس را در لاریم جویبار اجرا می کند، به تازگی پلی فلزی در این محل ساخته که به گفته برخی اهالی باعث از رونق افتادن گردشگری و اقتصاد منطقه می شود، اما فرماندار جویبار در گفت و گو با ما این موضوع را رد کرده و می گوید شرکت نصر برای مردم کارافرینی کرد.
انتشار:جمعه 25 تير 1395-9:45
تجلیل از کارآفرین نمونه در امیرکلا
ایرج اعتماد امامی: با مدیریت ژاپنی کار می کنیم، نه سیستم شلاق!
صنعت گر نمونه در مراسم تجلیل خود در امیرکلا گفت: با شلاق کار را پیش نمی بریم بلکه با سیستم مدیریت ژاپنی کار می کنیم/ نرخ سود تسهیلات در بانک های کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته را 2 تا 3 درصد است و بنده تا موقعی که بهره بانکی به 5 تا 6 درصد نرسد، به هیچ وجه طرف بانک نمی روم.
انتشار:شنبه 12 تير 1395-17:19
پس از چند سال بلاتکلیفی؛
حریم شهری امامزادهعبدالله(ع) ابلاغ شد
اختلاف نظر شهرداری امامزاده عبدالله با شهرداری آمل سبب شد با وجود تایید شدن نقشه حریم شهری در مصوبه کمیسیون مقرر طرح و امضای معاون عمرانی استاندار، تصویب و ابلاغ حریم شهری به تاخیر بیفتد، اما با پیگیری ها بالاخره این مشکل حل شد و حالا شهردار امامزاده عبدالله می گوید حدود 8 تا 10 کیلومتر از مسیر هراز که رودخانه هراز را هم در بر میگیرد وارد حریم شهر این شهر شده است.
انتشار:شنبه 12 تير 1395-9:52
بلاتکلیفی 10 ساله یک مجتمع تجاری در نور
نگین در مخمصه
در گزارش مازندنومه با پروژه ای به نام نگین شمال در نور آشنا می شوید که 10 سال است بلاتکلیف مانده است. مهمترین نتیجه منفی اختلاف نظرهای بین شهرداری و سرمایهگذار در نزدیک به یک دهه اخیر آسیبهای اقتصادی وارد شده به برخی شهروندان است که به امید رونق گرفتن وضعیت شغلیشان، سرمایه خود را در این پروژه هزینه کردند.
انتشار:يکشنبه 6 تير 1395-18:11
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی مازندران مطرح کرد:
40 میلیون تومان هزینه برای هر کیلومتر شبکه آبرسانی/ به مشارکت مردم و خیران نیازمندیم
مجید عبداللهی: مصرف هر لیتر آب، باعث افزایش 40 لیتری فاضلاب و همچنین افزایش آب شور میشود/ بارشها سیلابی شده که باعث افزایش سفرههای زیرزمینی نمیشود/ به دنبال این هستیم که مشترک فصلی با مشترک غیرفصلی تفاوت داشته باشد/ هر کیلومتر شبکه آبرسانی برای اصلاح 40 میلیون تومان هزینه دارد و به مشارکت اهالی و خیران نیازمندیم.
انتشار:شنبه 5 تير 1395-12:22
زالوهای مازندران فرصت مناسب اشتغالزایی هستند
جویبار در حال حاضر نسبت به همه مناطق شمالی ایران از نظر تعداد زالوهای موجود در طبیعت وضعیت بهتری دارد/ در حال حاضر قیمت هر زالو در بازار جهانی بین 9 تا 11 دلار است. یعنی هر 3 زالو تقریباً با یک بشکه نفت برابری میکند. تایلندیها از پرورش و صادرات زالو معادل درآمد نفتی ما درآمد دارند
انتشار:پنجشنبه 27 خرداد 1395-19:27
یک ابهام در عملکرد اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران؛
مخالف واگذاری معدن، موافق استعلامات و دریافت پول!
اگر سازمان صنعت و معدن استان مازندران با واگذاری معادن مخالف است چرا باید منطقا آزاد اعلام شود و استعلامات مربوطه به ارگانهای دیگر انجام شود؟/ تکلیف کسانی که محدوه آنها ثبت شده و درحال بررسی استعلامات از ارگانهای مختلف هستند و هزینه های مختلف مالی و وقت بسیاری را صرف کردند، چیست؟
انتشار:دوشنبه 24 خرداد 1395-16:39
نگاهی به وضعیت معدن در مازندران
مازندران؛ استان روزمرگی ها
هنگامی مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان حتی آمار درستی از وضعیت معدن استان ندارد و در راس آن استاندار مازندران از مدیرانش توضیح و گزارش کار دقیق نمی خواهد و استان باری به هرجهت و همراه با روزمرگی صرف اداره می شود، انتظار بهبود وضعیت را نباید داشت.
انتشار:دوشنبه 24 خرداد 1395-13:35
حالا بورس
اقتصاد مازندران تشنه بورس کالا، مسئولان ارشد استان بیتفاوت
مدیر بورس منطقهای مازندران: نرخ بهره بانکی قرار است پایین بیاید. این اتفاق از روز یک شنبه توسط بانک پاسارگاد آغاز شد و ادامه خواهد داشت. با کاهش نرخ بهره شاهد جابهجایی نقدینگی هزار میلیاردی به سمت بورس هستیم. از سرمایهگذاران میخواهیم از حالا بورس را به عنوان گزینه مناسب انتخاب کنند. در بورس پول در چرخه فعالیتهای اقتصادی قرار میگیرد. اما در بانک ممکن است سرمایه وارد چرخه نشود. دلار و سکه هم به خاطر نوسانات مناسب نیستند/ بورس کالا را از سالیان قبل مطرح کردیم، اما چون خودمان متولی مستقیمش نیستیم بیشتر نمیتوانیم پیگیری کنیم. لازم است مسئولان ارشد استان پیگیری کنند.
انتشار:جمعه 21 خرداد 1395-18:8
با حضور استاندار و برخی مدیران کل دستگاه های اجرایی استان؛
کارگروه گفتمان و فرهنگ سازی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مازندران تشکیل شد
حاضران در جلسه کارگروه گفتمان سازی و فرهنگ سازی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مازندران، اصلاح الگوی مصرف٬ تغییر سبک زندگی٬ حمایت از تولید داخلی و کیفی سازی آن٬ حمایت از مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی٬ توجه به اقتصاد غیر نفتی و حمایت از اقتصاد دانش بنیان و فناوری های نوین را بعضی از مهم ترین اصول و مبانی اقتصاد مقاومتی دانستند که نیازمند گفتمان سازی و فرهنگ سازی است.
انتشار:سه شنبه 11 خرداد 1395-8:15
اقتصاد معیوب و اقتصاددان هایی که تقصیر می کنند
اقتصاد دانان ما هیچ زمان ابراز نکرده اند پول نفت و گاز، همان مالیات اصلی مردم است که به صندوق دولت واریز می شود و این حکم می کند که دولت ها هر سال به تک تک مردم و یا به تک تک هر خانوار رسید دریافت مبلغ آن را ابلاغ کنند.
انتشار:سه شنبه 21 ارديبهشت 1395-19:18
مخالفت کارشناسان با طرح انتقال آب خزر به کویر سمنان
شرایط اجرای طرح انتقال آب خزر به شدت ضعیف است
گزارش مازندنومه از نشست رسانه ای صاحب نظران با محوریت طرح انتقال آب خزر به سمنان/ صرف مخالفت با این پروژه، ما را به جایی نمی رساند، باید پیشنهادی جایگزین ارایه داد/ طرح های انتقال آب اغلب باعث نابودی روستاها خواهد شد/ با اجرای این طرح مهاجران زیادی خواهند آمد، ترکیب جمعیت بومی به هم خواهد خورد، افزایش میزان مصرف آب و تغییرات کاربری اراضی را در مقصد با شدتی چشمگیر شاهد خواهیم بود/شرایط اجرای این طرح در ایران به شدت ضعیف است/ سه طرح خارجی ها در این زمینه شکست خورد.