انتشار:دوشنبه 8 شهريور 1395-10:42
خاطره بازی با خسرو سینایی
از دل افروزترين تابستان، خاطره اي با من است
خسرو سینایی -کارگردان بنام سینما- خاطرات تابستان های کودکی خود را در ساری با ما مرور می کند.
انتشار:جمعه 5 شهريور 1395-15:51
مرد نکونام نمیرد هرگز
گرچه، شهرت استاد رشیدی بیشتر در حوزه تئاتر و سینما و کارگردانی است، او همواره در فعالیت های خیرخواهانه و بشردوستانه حضور داشته و نسبت به محیط زیست و حمایت از آن نیز دغدغه های جدی و اساسی داشت. از جمله می توان از حضور و مشارکت استاد در مراسم حمایت از سیل زدگان بهشهری در سال 1391 در ساری نام برد که به عنوان میهمان ویژه آن مراسم حضور یافت.
انتشار:پنجشنبه 4 شهريور 1395-9:6
در نامه شراگیم یوشیج به مازندنومه مطرح شد:
آن چه از نیما دارم را به دوستدارانش ارائه می دهم
شراگیم یوشیج: خوشحالم به اطلاع برسانم که به اتفاق انتشارات بافر قرار بر این شد که تا جائی که در توانم می بینم آنچه را که از متون نیما نزد من است به دوستداران او ارائه دهم.
انتشار:يکشنبه 31 مرداد 1395-3:39
«جویبار پایتخت کشتی» کتاب شد
به زودی کتاب «جویبار پایتخت کشتی» گردآوری دکتر علی رمضانی پاچی و صمد منتظری چاپ، منتشر و رونمایی می شود.
انتشار:چهارشنبه 27 مرداد 1395-18:11
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قائمشهر:
سال گذشته 300 برنامه اجرا کردیم/ رسانه ها سلیقه ای نقد نکنند
سید علی علوی: از تمام خبرنگاران تقاضای نقد منصفانه داریم و بدانیم، هر فعالیت فرهنگی و هنری نیازمند ادبیات ویژه خود برای بیان مشکلات و یافتن راهحل مناسب است/ تعامل و همکاری خوبی با فرماندار، امام جمعه و سایر نهادها و دستگاه های شهرستان داریم.
انتشار:شنبه 23 مرداد 1395-11:2
شاعر سوادکوهی در جشنواره دوبیتی و رباعی رضوی اول شد
بر اساس رأی هیأت داوران، دادیار حامدی -شاعر مطرح سوادکوهی- نفر نخست جشنواره دوبیتی و رباعی رضوی شد و لوح سپاس و هدیه نقدی دریافت کرد+ رباعی های رضوی برتر شاعر
انتشار:پنجشنبه 21 مرداد 1395-11:3
روایتی دیدنی از راهآهن شمال در «رویای آهنی»
یاسر طالبی -مستندساز جوان ساروی- این روزها پروژهای جدید و جذابی را روی میز تدوین دارد. «رویای آهنی» نام مستند جدید اوست که از حدود 3 سال پیش پژوهش آن را آغاز کرد. مستندی درباره راهآهن شمال و وقایع پیرمون آن. در این مستند رابطه راهآهن و جنگ جهانی قرار است مرور شود. با تصاویری که تا به حال دیده نشده است.
انتشار:سه شنبه 19 مرداد 1395-9:41
کتاب «تاریخ مطبوعات مازندران» منتشر شد
کتاب «تاریخ مطبوعات مازندران» در دوجلد پیش بینی شده که جلد اوّل آن به ابتدا تا فرجام دهه پنجاه می پردازد و جلد دوم آن از دهه شصت تا اکنون را می شناساند که در حال آماده سازی است/ افزون بر چاپ این کتاب مجموعه ای ارزشمند از اصل نشریات قدیمی، اسناد و عکس های تاریخی را به دست آمده و امیدواریم با عنایت مسئولان، نخستین موزه مطبوعات محلی کشور در مازندران راه اندازی شود.
انتشار:جمعه 15 مرداد 1395-23:28
روز جمعه؛
جشنواره هلی ترشی در بالاده کیاسر برگزار شد
با حضور مردم و جمعی از مسئولان، روز جمعه نخستین جشنواره هلی ترشی در روستای بالاده چهاردانگه ساری برگزار شد+عکس
انتشار:پنجشنبه 14 مرداد 1395-5:36
آشنایی ناآشنابه نام امیرپازواری
گزیده سخنرانی علی ذبیحی -پژوهشگر آملی و نویسنده کتاب شرح اشعار امیر کجوری- که هفتم مردادماه 95 در نشست ماهانه ی انجمن حافظ آمل، در سالن «سرای مهر» بیان شد.
انتشار:چهارشنبه 6 مرداد 1395-9:56
مجید رییسیان، آهنگساز، مطرح کرد:
پژوهش در موسیقی مازندران دیده نمیشود/ از خوانندهسالاری خسته شدم
مجید رییسیان: در آلبوم «مشتی پِلوِری» از 20 نوازنده با 20 ساز مازندرانی، ایرانی و جهانی استفاده کردم/پژوهش در موسیقی مازندران دیده نمی شود/ از خوانندهسالاری در کشور خسته شدم/ اگر 50 هنرمند مازندرانی را بتوانیم دور هم جمع کنیم هنر کردیم. چون اصلا باورهای هم را قبول ندارند/ کار تولید میکنیم و بعد از صدا و سیما پخش میشود. بدون اینکه شناسنامه کار مشخص باشد+ یک ترک از آلبوم "مشتی پلوری" برای شنیدن
انتشار:دوشنبه 4 مرداد 1395-23:24
پژوهشگر موسیقی اقوام ایران مطرح کرد:
تغییر در ساختار سنتی موسیقی مازندران ممنوع
کیوان پهلوان: اینکه اعضای یک گروه هر کدام نوازنده خوبی باشند معیار مناسبی برای گروهنوازی نیست/ اصرار زیادی داشتم که سازهای غیر بومی از جشنواره لیلم حذف شود/ ساختار .موسیقی بومی و نواحی استاد شاگردی است. اتفاقا ما نباید در اصل موسیقی بومی ایران و هر جای دیگر مفاهیم موسیقی غربی یا روز را داشته باشیم
انتشار:دوشنبه 4 مرداد 1395-8:2
هلا شعر
مقاله بلندی از ولی الله پاشا درباره ضرورت تحولات زبانی و زمانی شعر مازندرانی و طرح ایده ای به نام «هلاشعر»/ هلا شعر» یک عنوان است. این نام گذاری، همانند تمام نام ها، قراردادی است. نه مکتب است و نه سبک. وضعیت و پیشنهادی است که بر اساس ضرورت های تحول زبانی و زمانی، بنا نهاده و طرح شد.
انتشار:پنجشنبه 31 تير 1395-14:1
نادر مقدس خبر داد:
گشایش سینمای هنر و تجربه مازندران در بابل/تجلیل از قربانپور، مهدویان و ایزدیار
نادر مقدس: در مراسم گشایش سینمای هنر و تجربه مازندران، فیلم سینمایی «ایستاده در غبار» پخش شده و در برنامه ای ویژه مهدی قربانپور، محمدحسین مهدویان و پریناز ایزدیار تجلیل می شوند.
انتشار:پنجشنبه 31 تير 1395-11:3
دبیر جشنواره:
سطح جشنواره لیلم بالا است/استعدادیابی می کنیم
عباس زارع: سطح جشنواره بالا است و استعدادیابی در کنار جشنواره از محاسن غیرقابل انکار است. با توجه به اجرای خوب تک نوازی، آواز و ... داوران از سطح جشنواره راضی هستند+گفت و گو با سه داور و کارشناس جشنواره لیلم
انتشار:سه شنبه 29 تير 1395-13:2
مدرس خوشنویسی:
استقبال از خوشنویسی کم است
نمایشگاه استاد مظفر اسلامی در زمینه خوشنویسی و تذهیب در ساری برپا شده است. او در گفت و گو با ما می گوید استقبال از هنر خوشنویسی کم شده است و اغلب هنرآموزان هم مربوط به فصل تابستان هستند.
انتشار:يکشنبه 27 تير 1395-0:25
گروه آوازی تهران همراه با دو هنرمند مازندرانی در روسیه؛
عمرانلو و گروهش سه نقره گرفتند
گروه آوازى تهران به سرپرستی «میلاد عمرانلو» موفق به كسب سه مدال نقره از نهمين دورهی مسابقات جهانى گروههاى كر در كشور روسيه شد/ نويد يزدانيان و علي مسيبي الاشتي دو هنرمند مازندرانی هستند که همراه با این گروه در روسیه خوش درخشیدند.
انتشار:شنبه 26 تير 1395-23:24
29 تیرماه؛
آغاز جشنواره موسیقی بومی لیلم با 250 اثر
در نشست خبری جشنواره لیلم مطرح شد: 254 اثر به دبیرخانه جشنواره رسید/ بیشترین حضور در بخش های آوازی 24 درصد و للـه وا و دوتار هر کدام با 21 درصد است/ در اختتامیه این جشنواره هفت پیشکسوت موسیقی مازندران قدردانی می شوند.
انتشار:سه شنبه 22 تير 1395-19:4
28 تیرماه در تهران؛
جشن نوروز ١٥٢٨ تبری برگزار میشود
جشن استقبال از نوروز ١٥٢٨ تبری شامل آیین ٢٦ عیدِما و جشن فردینه ماشو، روز دوشنبه ٢٨ تیرماه ١٣٩٥ از ساعت ١٨ تا ٢١ در بوستان تمدن تهران برگزار می شود.
انتشار:سه شنبه 22 تير 1395-9:0
کیارستمی به روایت سینایی
در ایران نخبهکشی رواج دارد
گفت و گوی رضا بازی برون با خسرو سینایی درباره زنده یاد عباس کیارستمی/ در ایران نخبهکشی رواج دارد! ما این امکان را داشتیم که همگام با دنیا قدم برداریم اما هرگز قدر داشتههای خود را ندانستیم/ کیارستمی انسان و فیلمسازی خاص بود که دیگر تکرار نمیشود.